Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ha a ferjetek/felesegetek azt mondana, hogy az exet jobban szerette és a szex is jobb volt az exel?
Nem lennék ostoba, és hozzá sem mennék olyan emberhez, aki kijelenti, hogy az ex a mindene.
Röviden.
Elmondta az érzéseit, szóval nem kellett volna, hogy nagy meglepetés érjen.
Én biztosan nem mentem volna hozzá, főleg nem szülök 3 gyereket egy olyan embertől, aki még mindig a múltat siratja.Egyszerűen visszaküldtem volna az exeihez, én meg veszem a kabátomat, aztán csá.
"Aztan most már 3 gyerekünk van"
24 évesen? Nem akarok ítélkezni, de mikor jött az első?
Egyébként pedig csak magadnak köszönd ezt, ha ennek ellenére képes voltál vele maradni és 3 gyereket bevállalni. Elgondolkoztál már azon, hogy mégis mi lesz később? Mi lesz, ha szétmentek?
Katasztrófa, hogy mennyire felelőtlen emberek vannak.
Drága szívem, kerek-perec megmondta már az elején, hogy nem te vagy élete nője. Erre hozzámentél, és szültél 2 gyereket. Újra megkérdezted, elmondta újra. Erre szültél egy harmadikat. Most mégis erre mit lehet mondani? Ha még mindig nem érzed, hogy egy idióta voltál, mert ez a pasi sohasem szeretett igazán (és ezt nem is titkolta), akkor menthetetlen vagy. Ha érzed, akkor pedig két választásod van: lenyeled ezt, és élsz ezzel a tudattal, vagy elhagyod, és legközelebb olyan pasit keresel, aki tényleg szeret. Már ha 24 évesen, más pasi 3 gyerekével kellesz egyáltalán valakinek még. Egyet ne tegyél: ne szülj negyediket!
Hogy más mit tenne... az első "exemet jobban szerettem" dumánál kivágta volna, és egy gyereket se szül neki, továbbá nem.megy hozzá. De ez már ugye mindegy.
30N
Hmmm... szerintem sokmindent nem tudunk tanácsolni. Kb. leírtad, hogy nem szeretett te mégis szültél neki. Megint megkérdezted, megint ugyanazt mondta még egyet szültél.
Tanácsom: többet ne érdezd meg, mert úgyis tudod a választ, és nem kell ilyedtedbe labázni. A 4. gyerek felesleges.
Azzal hogy a szexel meg gyengén muzsikálsz, most meg már nem is nagyon csináljátok nem vennék mérget rá hogy nem jár félre.
Ezt elintézted. De zsákbamacskát nem kaptál csak te makacsul nem akarod észrevenni, hogy zsákutcán akarsz végigmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!