Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ha a ferjetek/felesegetek azt mondana, hogy az exet jobban szerette és a szex is jobb volt az exel?
Jesszusom hat részvétem de tényleg jól elcseszted az eleted
24 evesen már 3 kölyök ?? Te jó ég
Ráadásul képes voltál egy ilyen barommal egyáltalán össze jönni és meg szülni is ilyen fiatalon
Jól tönkre vagtad az eleted
Fiatal szép eletednek oda
Rosszul választottál nagyon
Vagy nevelsz 3 gyerket egyedül vagy maradsz érdekből a barommal harmadik lehetőség keresel egy érdek kapcsolatot aki eltart
Részvétem , kitartást ehhez
24 N
"Nem vagyok roma,ha netán erre gondolnatok a gyerekek száma miatt"
Tudod, romának lenni igazából nem bőrszín hanem életmód kérdése... Az, hogy potyogtatod a gyerekeket, egyáltalán nem gondolkozol, nem törődsz semmivel, nem tesz a szememben jobbá egy hasonló életvitelt folytató románál, még akkor sem ha szőke vagy...
És hidd el egy normális családot fenntartó romát többre becsülnek az emberek, mint egy white trasht.
"Mindenesetre könyörgöm ne szülj több gyereket. Előbb tedd rendbe az életed."
Ugyan, az életét azzal fogja rendbe tenni, hogy gyorsan keres valaki hasonlót, és szül neki egy gyereket.
Kérdező te tökéletes példa vagy arra, hogy egy elektromos kézikocsihoz komolyabb vizsga van, mint a gyerekvállaláshoz...
Éretlen, buta, gyerek vagy még, aki vállaltál 3 gyereket. Sajnálom őket.
Jó nagy tuskó, aki azt írta, hogy nem fogsz kelleni senkinek. Két pici gyerekkel vallalt a jelenlegi férjem úgy, hogy tudta, hogy mi nem tudunk kettesben andalogni, randizgatni, nincs kinek lepasszoljam a gyerekeimet. Azóta van egy közös, és nagy a boldogság, mindent megtesz értünk.
Szerintem pontosan tudod, h elrontottad, most tedd rendbe az életed. Fogsz magadnak 3 gyerekkel is normalis embert találni, lehet nem most, 2-3 év múlva, de fogsz. Kovacsolj előnyt magadnak a helyzetedből, 10 év múlva is fiatal leszel, de már nagyok lesznek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!