Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennetek ha a ferjetek/fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek ha a ferjetek/felesegetek azt mondana, hogy az exet jobban szerette és a szex is jobb volt az exel?

Figyelt kérdés
Amikor elkezdtünk járni ezelőtt 8 évvel akkor mondta, hogy az exet jobban szerette,de nem hagytam el mert azt hittem ez változni fog.Hozza mentem,szültem 2 gyereket és akkor is megkérdeztem,megint azt mondta,hogy az első exet jobban szerette,és az előttem levovel jobb volt a szex.Nagyon rosszul esett ,el akartam hagyni de mégsem tettem meg.Aztan most már 3 gyerekünk van.Sokszor érezteti velem,hogy rossz feleség vagyok és rossz anya.En már kezdek depressziós lenni és úgy érzem jobb lenne meghalni.Szex közben is érzem,hogy ő többet várna tőlem, nekem elment a kedvem a szextol.Nem tudom mit csináljak, kérlek adjatok tanácsot.A másik dolog, hogy azt érezteti velem,hogy már senkit sem kapnék magamnak,ez is szintén rosszul esik.24/nő
2018. máj. 26. 19:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom hat részvétem de tényleg jól elcseszted az eleted

24 evesen már 3 kölyök ?? Te jó ég

Ráadásul képes voltál egy ilyen barommal egyáltalán össze jönni és meg szülni is ilyen fiatalon

Jól tönkre vagtad az eleted

Fiatal szép eletednek oda

Rosszul választottál nagyon

Vagy nevelsz 3 gyerket egyedül vagy maradsz érdekből a barommal harmadik lehetőség keresel egy érdek kapcsolatot aki eltart

Részvétem , kitartást ehhez

24 N

2018. máj. 26. 21:42
 12/31 anonim ***** válasza:
85%

"Nem vagyok roma,ha netán erre gondolnatok a gyerekek száma miatt"

Tudod, romának lenni igazából nem bőrszín hanem életmód kérdése... Az, hogy potyogtatod a gyerekeket, egyáltalán nem gondolkozol, nem törődsz semmivel, nem tesz a szememben jobbá egy hasonló életvitelt folytató románál, még akkor sem ha szőke vagy...

És hidd el egy normális családot fenntartó romát többre becsülnek az emberek, mint egy white trasht.

2018. máj. 26. 21:46
 13/31 anonim ***** válasza:
75%
24 évesen, 3 gyerekkel valóban nagy szerencse kell hozzá hogy találj valakit. Ezt elbsutad, de most már szedd össze magad basszus... Ahhoz még fiatal vagy hogy örökre egy kreténhez láncold magad. Mindenesetre könyörgöm ne szülj több gyereket. Előbb tedd rendbe az életed.
2018. máj. 26. 21:48
 14/31 anonim ***** válasza:
60%

"Mindenesetre könyörgöm ne szülj több gyereket. Előbb tedd rendbe az életed."

Ugyan, az életét azzal fogja rendbe tenni, hogy gyorsan keres valaki hasonlót, és szül neki egy gyereket.

2018. máj. 26. 22:02
 15/31 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom a romákkal, sőt gyerekként sokszor játszottam velük.Csak sokszor a sok gyereket azzal kapcsolják össze,és nem akartam,hogy amiatt is leszidjanak.
2018. máj. 26. 22:03
 16/31 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező te tökéletes példa vagy arra, hogy egy elektromos kézikocsihoz komolyabb vizsga van, mint a gyerekvállaláshoz...

Éretlen, buta, gyerek vagy még, aki vállaltál 3 gyereket. Sajnálom őket.

2018. máj. 26. 22:05
 17/31 anonim ***** válasza:
28%

Jó nagy tuskó, aki azt írta, hogy nem fogsz kelleni senkinek. Két pici gyerekkel vallalt a jelenlegi férjem úgy, hogy tudta, hogy mi nem tudunk kettesben andalogni, randizgatni, nincs kinek lepasszoljam a gyerekeimet. Azóta van egy közös, és nagy a boldogság, mindent megtesz értünk.

Szerintem pontosan tudod, h elrontottad, most tedd rendbe az életed. Fogsz magadnak 3 gyerekkel is normalis embert találni, lehet nem most, 2-3 év múlva, de fogsz. Kovacsolj előnyt magadnak a helyzetedből, 10 év múlva is fiatal leszel, de már nagyok lesznek a gyerekek.

2018. máj. 26. 22:12
 18/31 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 18#-as.
2018. máj. 26. 22:19
 19/31 anonim ***** válasza:
79%
Én nem maradnék vele, az biztos. Ez az egy életed van, gondolkozz el azon, hogy megéri-e boldogtalanságban leélni.
2018. máj. 26. 23:00
 20/31 anonim ***** válasza:
79%
17: lehet, hogy fog, majd. De nem 24 évesen, hiszen a legtöbb szingli 24 éves nő gyerektelen, nyilván partiképesebbek a pasik nagy része szerint. Majd később, amikor abba a korba lép, hogy a legtöbb szingli nő egyedülálló, elvált anya lesz, akkor igen. De addig még van egy 8-10 éve. Sajnos ez az igazság, nézz körül, mi a vélemény ilyesmiről ebben a kategóriában. Már egy gyerek is hátrány egy huszonéves nőnek, nemhogy 3, mert hatalmas a gyerektelen konkurencia még ebben a korban.
2018. máj. 27. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!