Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ha a ferjetek/felesegetek azt mondana, hogy az exet jobban szerette és a szex is jobb volt az exel?
Mindenki 1000rel osztja az észt...
De nézzetek már rá arra hogy a házasságok hany % végödik válással.70%?
Vagy arra hogy hány pár igazán boldog? 15%?
Hogy hany nöt hagytak már el gyerekkel vagy hogy hány háztartásban van eröszak/ agresszió.
Kis együttérzést mutathatnátok a kérdezö felé.
Ugyis nagy valószinüseggel nektek sem lesz fenékig tejfel az élet.
"A kapcsolatom a férjemmel változó, ezért jött a második baba."
Tehát a változatosan alakuló kapcsolat indok volt az újabb gyerekre.Gratulálok."Okos" vagy! :D
"Ekkor még azt hittem, hogy szeret emiatt nem aggódtam,hogy mi lesz."
Minden okod meglett volna az aggódásra, ugye már évekkel előtte is az exe után rinyált.Na de van, aki lusta, vagy képtelen gondolkozni, mert nincs annyi agya.
"Miutan megkérdeztem elis akartam hagyni de nem volt hová menjek."
Így jár az, aki nem gondolkodik el azon, hogy mi történik majd akkor, ha a kapcsolata még sem működik.
Őszintén szólva, nem tudom mit is vársz.A férjed nem fog megváltozni, minek is tenné?Így is mellette maradsz.Majd lelép ő, ha egyszer talál egy olyat, aki iránt úgy érez majd, mint az exek felé, és utána olvashatjuk itt az újabb kérdésedet.Természetesen ezen a szellemi színvonalon.Marha jó lesz. :D :D
Gyerekeit szereti legalább?
Menj külön tőle épp eléggé elcseszted már az életedet hátha képes jó irányt venni.
De ez csak úgy sikerülhet, ha nem maradsz olyan kapcsolatban ahol a másik fél nem téged szeret.
Ha szereti a gyerekeit és foglalkozni fog velük a válás után is akkor a gyerekek is jobban járnak így, hogy nem kell nézniük a ti nyűglődéseteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!