Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ha a ferjetek/felesegetek azt mondana, hogy az exet jobban szerette és a szex is jobb volt az exel?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdtünk járni ezelőtt 8 évvel akkor mondta, hogy az exet jobban szerette,de nem hagytam el mert azt hittem ez változni fog.Hozza mentem,szültem 2 gyereket és akkor is megkérdeztem,megint azt mondta,hogy az első exet jobban szerette,és az előttem levovel jobb volt a szex.Nagyon rosszul esett ,el akartam hagyni de mégsem tettem meg.Aztan most már 3 gyerekünk van.Sokszor érezteti velem,hogy rossz feleség vagyok és rossz anya.En már kezdek depressziós lenni és úgy érzem jobb lenne meghalni.Szex közben is érzem,hogy ő többet várna tőlem, nekem elment a kedvem a szextol.Nem tudom mit csináljak, kérlek adjatok tanácsot.A másik dolog, hogy azt érezteti velem,hogy már senkit sem kapnék magamnak,ez is szintén rosszul esik.24/nő2018. máj. 26. 19:59
31/31 anonim válasza:
Soha a büdös életbe ne kérdezd meg többet, hogy kit szeretett jobban... Az életedet ez már nem teszi rendbe, de te nem akarod hallani az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!