Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgyek kiért adják elő hogy ők milyen hűségesek és korrektek és ha ugy adódik akkor teljesen másképpen cselekednek mint ahogy azt elmondták?
Úgy, hogy az vagyok. Soha nem csaltam meg egyik páromat sem, pedig lett volna rá lehetőségem. A jelenlegi párommal 8 éve vagyok együtt, és soha nem tettem még minimálisan megkérdőjelezhető dolgot sem, és nem is fogok.
Ha valaki vádaskodik, vagy akár nőket degradáló (minden nő blbalbla, biztos te is olyan vagy, blabla) szövegekkel jön, akkor, ha egy társaságban, vagy munkahelyen vagyunk, akkor olyan szinten fogok beletenyerelni az életébe, önbecsülésébe, társaságban betöltött pozíciójába, hogy magától fog elhúzni, mert ő maga fog nyorogni a légkörtől, amit teremtek.
Az ember szeretne egy jó képet felállítani magáról a másik szemében.. és sokan nagyon az ellentettjei annak amit állítanak .
PL: nem vagyok féltékeny = nagyon féltékeny fajta.
szeretlek = hazugság
hűséges vagyok = pár hónapig
nem adom magam könnyen= sokan aláverték már
erkölcsös = erkölcstelen
céljaim vannak = máson élősködni , lehúzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!