Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A hölgyek kiért adják elő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hölgyek kiért adják elő hogy ők milyen hűségesek és korrektek és ha ugy adódik akkor teljesen másképpen cselekednek mint ahogy azt elmondták?

Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vannak emberek önismeret nélkül. És vagyok én, aki mellett egyesek sem a sajt kapcsolatukat, sem az enyémet nem bírják tisztelni és én vagyok a getzi, mert elmondom az asszonynak, hogy állítson a hapsiján, mert unom, hogy úgy kell bejárnom, hogy előle menekülök. 😘
2021. szept. 23. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Úgy, hogy az vagyok. Soha nem csaltam meg egyik páromat sem, pedig lett volna rá lehetőségem. A jelenlegi párommal 8 éve vagyok együtt, és soha nem tettem még minimálisan megkérdőjelezhető dolgot sem, és nem is fogok.

Ha valaki vádaskodik, vagy akár nőket degradáló (minden nő blbalbla, biztos te is olyan vagy, blabla) szövegekkel jön, akkor, ha egy társaságban, vagy munkahelyen vagyunk, akkor olyan szinten fogok beletenyerelni az életébe, önbecsülésébe, társaságban betöltött pozíciójába, hogy magától fog elhúzni, mert ő maga fog nyorogni a légkörtől, amit teremtek.

2021. szept. 23. 13:34
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
MI az már megint, hogy a nők? (hölgyek = nők, csak finomabban) Az elmúlt 44 évben nem csaltam meg senkit, gondolom már ez után sem fogok. Mindez jellem kérdése.
2021. szept. 23. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Az ember szeretne egy jó képet felállítani magáról a másik szemében.. és sokan nagyon az ellentettjei annak amit állítanak .

PL: nem vagyok féltékeny = nagyon féltékeny fajta.

szeretlek = hazugság

hűséges vagyok = pár hónapig

nem adom magam könnyen= sokan aláverték már

erkölcsös = erkölcstelen

céljaim vannak = máson élősködni , lehúzni

2021. szept. 24. 11:00
 15/15 A kérdező kommentje:
13 akinek nem inge...
2021. szept. 24. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!