Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hölgyek kiért adják elő hogy ők milyen hűségesek és korrektek és ha ugy adódik akkor teljesen másképpen cselekednek mint ahogy azt elmondták?
Szerintem ez jellem kérdése, tehát vagy megvan a nőben ez vagy nincs. És akkor keresni sem érdemes benne.
Leginkább egy hasonlóan korrekt és hűséges emberrel alkot nyerő párost.
Gondolj bele egy kicsit!
Sziasztok Niki vagyok, alapvetően komolyat keresek de ha túlzásba viszem a bort akár első este is torokra vehetlek. Nem kell aggódnod akármilyen részeg is vagyok nem érzek mások iránt semmit ha épp nem veled szexelek. Lehetséges, hogy az elején még úgy tűnik hosszú távra tervezek de amúgy csak a napnak élek és ne is számíts elköteleződésre.
Hatalmas sikere lenne az őszinteségnek úgy gondolom :D
Ezt hívják énhazugságnak
Mindenki szeret magára úgy gondolni, hogy ő milyen okos, humoros, becsületes, hűséges. Nyilván ezt is mondja, ezt a képet próbálja kialakítani.
Az egy másik kérdés, hogy amikor ténylegesen ott a helyzet, akkor valóban okos, humoros, becsületes, hűséges e... Általában nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!