Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők ha megcsalják a párjukat aljas pofátlan módon miért a párjukat okolják érte?
7-es vagyok. Félreértés ne essék, messze nem állok semmiféle megcsaló pártján, magam sem teszem és és nem is nézném el.
Csak kíváncsi lennék, a nő mit mond, miért a srác az ok...?
mar megint egy kerdes, ami tok feleslegesen, pusztan rosszindulatbol lett a NOKre kihegyezve megint. mintha a NOK valami kulon faj lennenek vagy nem is tudom.. mondjuk neked es a fajtadnak nyilvan annak tunnek, mert anyadon kivul eggyel se sikerult akar meg csak szoba elegyedni se, szoval megertem, higy misztifikalod oket, de a kerdesed baromsag ugy, ahogy van.
vannak gerincetelen, aljas nok, mint ahogy vannak gerinctelen aljas ferfiak is. ez nem nemfuggo.
-Csak kíváncsi lennék, a nő mit mond, miért a srác az ok...?-
erre a válasz állitolag a néma csend. Mert pont ott volt.
A hűtlen emberektől ennyire telik. Ha a nő lelép a hűtlen féreg hapsija mellől, akkor is rá szokták mondani, hogy tönkretette meg szétszedte a családot. 😂 Véletlen sem a kis f*szmártogatóról.
Ez van, ez pont olyan, mint mikor a pedofilbotránynál emberünk azt mondta burkoltan, hogy nem az a baj, hogy megtörtént, hanem az, hogy kiderült...
Nemtől függetlenül a megcsalás a megcsaló fél hibája.
Viszont a másik fél viselkedése lehet ok az elhidegülésre.
Nyilván az lett volna gerinces, ha a nő szakít és nem csal.
Lehet, hogy megpróbálta megbeszélni a dolgokat, de nem lehetett mert a pasi szerint nem volt probléma.
Lehet, hogy rossz volt bele a szex, vagy nagyon ritka és ezen már a beszélgetés sem segített Nyilván a szakítás lett volna a megoldás, nem a megcsalás.
De a haver esetleg átgondolhatná a nagy felháborodásában, hogy ő mit csinált rosszul, ami ide vezetett. Mindezt nyilván a kapcsolat lezárása után.
Nem értem, miért kellett ezt a kérdést nemekre kihegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!