Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A Nők ha megcsalják a párjukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nők ha megcsalják a párjukat aljas pofátlan módon miért a párjukat okolják érte?

Figyelt kérdés
Az eszem megállt egy haverom mesélte hogy félredugott a nője és még aljadék modon a haver tehetett mindenről,én még ilyen aljasságról nem hallottam.
2021. szept. 17. 09:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
mivel a harmadik fél is tehet róla és a haver is csak ő nem tehet semmiről én kiakadtam mint a nagyóra
2021. szept. 17. 10:11
 12/24 anonim ***** válasza:
29%
Pont így,szemrebbenés nélkül áthárít mindent a másikra.
2021. szept. 17. 10:13
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
7-es. Felesleges terelni, ez fuggetlen a korulmenyektol. A gerinctelensegre sosem az a valasz, hogy jaj a korulmenyek igy meg ugy. Plane nem mutogatunk a masikra.
2021. szept. 17. 10:16
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

7-es vagyok. Félreértés ne essék, messze nem állok semmiféle megcsaló pártján, magam sem teszem és és nem is nézném el.

Csak kíváncsi lennék, a nő mit mond, miért a srác az ok...?

2021. szept. 17. 10:19
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

mar megint egy kerdes, ami tok feleslegesen, pusztan rosszindulatbol lett a NOKre kihegyezve megint. mintha a NOK valami kulon faj lennenek vagy nem is tudom.. mondjuk neked es a fajtadnak nyilvan annak tunnek, mert anyadon kivul eggyel se sikerult akar meg csak szoba elegyedni se, szoval megertem, higy misztifikalod oket, de a kerdesed baromsag ugy, ahogy van.

vannak gerincetelen, aljas nok, mint ahogy vannak gerinctelen aljas ferfiak is. ez nem nemfuggo.

2021. szept. 17. 10:28
 16/24 A kérdező kommentje:

-Csak kíváncsi lennék, a nő mit mond, miért a srác az ok...?-

erre a válasz állitolag a néma csend. Mert pont ott volt.

2021. szept. 17. 10:32
 17/24 anonim ***** válasza:
78%
Mert a csaló, ha elkapják, mindig mást okol. Nem fogja mondani, hogy ok, szemet vagyok, belátom
2021. szept. 17. 10:45
 18/24 anonim ***** válasza:
96%
#6: Ja, rengeteg férfi ezt csinálja. Ha egy nő, akkor miért vagy kiakadva?
2021. szept. 17. 10:57
 19/24 anonim ***** válasza:
88%

A hűtlen emberektől ennyire telik. Ha a nő lelép a hűtlen féreg hapsija mellől, akkor is rá szokták mondani, hogy tönkretette meg szétszedte a családot. 😂 Véletlen sem a kis f*szmártogatóról.

Ez van, ez pont olyan, mint mikor a pedofilbotránynál emberünk azt mondta burkoltan, hogy nem az a baj, hogy megtörtént, hanem az, hogy kiderült...

2021. szept. 17. 12:53
 20/24 anonim ***** válasza:
52%

Nemtől függetlenül a megcsalás a megcsaló fél hibája.

Viszont a másik fél viselkedése lehet ok az elhidegülésre.

Nyilván az lett volna gerinces, ha a nő szakít és nem csal.

Lehet, hogy megpróbálta megbeszélni a dolgokat, de nem lehetett mert a pasi szerint nem volt probléma.

Lehet, hogy rossz volt bele a szex, vagy nagyon ritka és ezen már a beszélgetés sem segített Nyilván a szakítás lett volna a megoldás, nem a megcsalás.

De a haver esetleg átgondolhatná a nagy felháborodásában, hogy ő mit csinált rosszul, ami ide vezetett. Mindezt nyilván a kapcsolat lezárása után.

Nem értem, miért kellett ezt a kérdést nemekre kihegyezni.

2021. szept. 17. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!