Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők ha megcsalják a párjukat aljas pofátlan módon miért a párjukat okolják érte?
Figyelt kérdés
Az eszem megállt egy haverom mesélte hogy félredugott a nője és még aljadék modon a haver tehetett mindenről,én még ilyen aljasságról nem hallottam.2021. szept. 17. 09:41
1/24 A kérdező kommentje:
pofám leszakadt amikor meghallottam,vagy a haver értett valamit félre,de ez nagyon szemtelen dolog és aljas már lehet gunyolásból mondta neki a csaja
2021. szept. 17. 09:43
2/24 anonim válasza:
Szerencse, hogy férfiak nem csalnak, vagy ha igen, akkor töredelmesen bevallják és bocsánatot kérnek.
3/24 anonim válasza:
Köztük aludtál...? Tudod pontosan, mikor szexeltek utoljára pl., milyen gyakran, a srác ment-e már félre, figyelt-e a nő igényeire...?
4/24 anonim válasza:
Igen. A férfiak nem csalnak.
5/24 anonim válasza:
:D Ha egy nő/férfi valamit csinál akkor azt már az összes többi is?
6/24 A kérdező kommentje:
ja bocs akkor jogos volt a dolog a nő részéről nem szoltam,csak naiv vagyok ebben a témában,tehát akkor én is félreléphetek ha valami nem tetszik otthon pl,kevés sex és utána elmagyarázom,nem tudtam hogy ez igy müködik,ma is okosabb lettem.
2021. szept. 17. 09:52
7/24 anonim válasza:
Senki nem írt olyat, hogy biztosan jogos volt. De te sem ismered a körülményeket.
8/24 A kérdező kommentje:
nincs olyan körülmény nálam ami miatt elnéznék egy ilyet,lehet tulzottan szigoru vagyok.
2021. szept. 17. 10:02
9/24 anonim válasza:
A másik mikor előadja nem én akartam csak lekapott és még el is hiszi.
10/24 A kérdező kommentje:
itt is az van hogy a srác a hibás,azt hittük hogy megerőszakolta,mondom akkor irány a rendőrség,de ő nem ugy értette
2021. szept. 17. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!