Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megcsalják a párjukat sokszor boldog képeket tesznek ki a facen a kapcsolatukról, miözben megcsalják ? Ti tapasztaltátok már ezt?
Ezen meg vagy lepődve?
A legszarabb kapcsolattal is képesek nyáladzani facebookon. Kicsim így úgy aztán otthon meg kb leköpik egymást.
utolsó: hogy érted h boldog?
Ha annyira boldog lenne akkor a párjával lenne elfoglalva mert örul h vele lehet, vagy én gondolom rosszul?
Gyakran előfordul,kicsit tudathasadásos korszakukat élik ilyenkor
a szóbanforgó emberkék.Majd elmúlik.
6-os jó meglátás.
Aki félre lép, azok egy része azért mert a vérében van.
Azt a témát hagyjuk.
Van a másik kategória, aki 10-15 évig hűséges aztán egyszer csak félrelép. Itt már közre játszik hogy otthon unalmas, monoton lett a szex, esetleg annyira egymásra untak, hogy szinte egyáltalán nincs szex. És akkor házon kívül keresi az ember az ilyenfajta örömöket.
És sokszor előfordul az ilyen kapcsolatban, hogy amúgy a szexen kívűl minden rendben a kapcsolatban, lelkileg ugyanúgy szereti egymást a 2 ember.
Sőt a 6-osnál ott a pont, hogy én is már hallottam olyat is hogy a félrelépés után javult akár az otthoni szex is. Csak egy kis felfrissíttés gyanánttörtént meg a félre lépés.
Facebook sokszor csak a látszat. Aztán ki tudja mi van otthon, vagy a látszat mögött. Nagyon sok embernek fontos, az hogy mások mit gondol róluk és ezért hajlamosak olyannal is dicsekedni, ami nem létezik. (Pl. egy boldog, megcsalás nélküli kapcsolat). Facebook ennek a jelenségnek egy nagyon könnyen elérhető felülete.
Persze vannak tényleg boldogok a kapcsolatban, csak valamiért félrejárnak.
Bár ez csak az én véleményem
Vicc egy-két ember véleménye :D
Persze boldog, sőt.
Én sem értem amúgy, de én is ezt szoktam nézni.
Pont ismerek olyat, akiről tudom, hogy máshoz jár, de szó szerint nyáladzik a nejéről :D vicc az egész.
De hogy boldog lenne? Mi abban a boldogság, hogy máshoz megyek és másnál élek ki olyat, ami eleve egy alapja egy párkapcsolatnak, majd otthon vetítek. ja szereti. igen, mint egy jó barátot. úgy végülis lehet
"amúgy a szexen kívűl minden rendben a kapcsolatban, lelkileg ugyanúgy szereti egymást a 2 ember."
:D :D jól van segítek... két ember, aki lelkileg szereti egymást, de nem szexelnek azok.......tádáááá....barátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!