Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik megcsalják a párjukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megcsalják a párjukat sokszor boldog képeket tesznek ki a facen a kapcsolatukról, miözben megcsalják ? Ti tapasztaltátok már ezt?

Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 23:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
9-es jól írja, még annyit hozzátennék, hogy nem csak más véleménye fontos. Hanem, hogy ha sok visszajelzést kap, maga is elhiszi, hogy minden rendben. Egy ideig.
2021. febr. 25. 23:26
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

Totál természetes már. Komolyan. Én csak röhögök.

Volt akinek szeretője voltam, közben otthon meg posztolgatta a közös fotókat.

Meg is érdelmik egymást. Közben meg a faszi simán elmondta, hogy kb. semmilyen szinten nem működik a kapcsolat. De nem sajnálok én senkit. Mindkét fél hibás benne.

Nekik így jó az élet? Hát hajrá, majd rájönnek x év múlva mit vesztettek

2021. márc. 13. 19:49
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
A mocskos közösségi oldal függők sajnos ilyenek, hamis dolgokat posztolgatnak magukról.. próbálják megtéveszteni az embereket, beteg mocskok.
2021. márc. 14. 11:30
 14/28 anonim ***** válasza:
68%

13. Mit iszol? :)

Nem kell függőnek lenni. Mindenki posztol az életéről. Csak vannak, aki telehazudják. Pl. boldog családi fotó, és közben otthon míg az asszony furulyázik, az extra happy férje más nőre gondol.

2021. márc. 14. 11:35
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Pont most találtam meg a posztodat, mert van egy őrült nő, aki azt hiszi én vagyok te :) vagy nem tudom.

De én tapasztaltam, és rá kellett jönnöm, hogy színészkedés az egész.

Nem tudom miért, de azt akarja elhitetni a külvilággal és szerintem magával is, hogy ők boldogok együtt. Talán önigazolás. Szomorú

2021. márc. 21. 12:16
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes azt is megnézni, hogy mikor és mit posztol. Nekem az ilyen bejelentkezős posztok a legerőltetettebbek. Elmennek x helyre és becsekkolnak. Én ha elmegyek valakivel pl. kávézni, tuti nem azzal foglalkozom hogy ezt tudassam a nagyvilággal. Ez egy házaspárnál meg olyan nagy esemény? Érdekes
2021. márc. 21. 12:18
 17/28 anonim ***** válasza:
33%

Nem igazán értem az összefüggést. Az emberek egy része rak ki képet a netre a párjáról, egy része nem. Egy részük félrelép, egy részük nem. Nem fixen azok nyáladzanak a neten, akik félrelépnek, szóval már a kiinduló témát sem értem...

#10: A vicc a te véleményed, amikor valamit nem értesz, de a magas lóról megpróbálsz valamit mondani. A boldogság egy érzés. Attól, hogy egy ember viselkedése nem egyezik a te morális értékrendeddel, még az illető lehet boldog.

2021. márc. 22. 02:19
 18/28 anonim ***** válasza:
34%

17. Jó nagy adag kaka lehet az életed :D légy boldog szex nélkül :D

Bár mondjuk ha már a kérdezőt sem érted...

Nem az volt a kérdés, hogy miért tesz ki fotót, hanem, ha kvra nem működik a kapcsolat,akkor minek hülyíti a világot a fenenagy boldogságával.

Bár lehet mindjárt nálad kiderül, hogy aki épp félrejár, az otthon szerelemtől ittasan ölelgeti a párját

2021. márc. 22. 11:33
 19/28 anonim ***** válasza:
56%
Mindenkinek aki itt önigazolást keresve arról harsog, hogy egy felnőtt kapcsolat lehet jól működő úgy, hogy minden jó KIVÉVE a szexet, sok sikert kívánok. Kelleni fog :)
2021. márc. 22. 11:34
 20/28 anonim ***** válasza:
44%
Aki kipakolja az életét a kirakatba, annak annyit is ér az egész “ élete”. Tapasztalataimból kiindulva, boldogtalanok. Ők raknak ki közös profilképet, ők azok akik felteszik a Facere, mit kaptak egymástól karira, szülinapra, valentinra, “ csak úgy”. Aztán kiderül, hogy évek óta csalják egymást, veszekednek, verekednek, isznak, kurvázik a faszi, stb.
2022. okt. 29. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!