Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megcsalják a párjukat sokszor boldog képeket tesznek ki a facen a kapcsolatukról, miözben megcsalják ? Ti tapasztaltátok már ezt?
Akiket én ismerek,(több pár) azok is megcsalás után kezdték ezt csinálni intenzívebben, viszont tényleg azért, mert dolgoztak a kapcsolatukon és azóta is együtt vannak, bár ezt az elején én sem hittem. Gondolom ez egymás felvállalását jelképezné a nehézségeik ellenére.
Már csak azért sem hiszem, hogy képmutatás, mert ugye ilyenkor az ismerősök egy része úgyis tudja, hogy kaki van a palacsintában, vagyis nem tud igazából senki hamis képet mutatni.
10#-es Te sem éltél még hosszú kapcsolatban... A megnyilvánulásaid alapján, kábé mint egy dacos kisgyerek...
Tudod vannak akik még normális értékrend alapján élnek. Jó az persze nem normális, hogy együtt élnek 40 évig és ebből az első 5-ben van szex, de sajnos manapság könnyen kerülhet az ember olyan élethelyzetbe, hogy nagyobb kihagyások lesznek a szexben.
Az a baj, hogy a közösségi médiában megosztott képek, tartalom alapján nem tudod levonni a következtetést. Anno a férjemet szétcsalta éveken keresztül az exnője és voltak fent közös fotójuk neki. Facebookon azt látta mindenki, hogy mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolat, pedig egy rakás szr volt az egész éveken keresztül. A mostani palijával (akivel évekig csalta amúgy) ugyanezt csinálja, csak annak szült egy gyereket is. Szülés után nem sokkal már a férjemet hívogatta, hogy segítsen neki, mert a csávó - valószínűleg - veri és amúgyis kényszerből kellett szülnie gyereket. De ha megnézed a a facebook profilját, azt látod, hogy milyen kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatban élnek. Pedig a fele se igaz ennek. Szerintem a csávó qurogat fűvel fával is mellette.
A közösségi média egy kirakat felület, semmi más. Ott eljátszhatod, hogy mennyire klafa minden, de ennyi.
25: nem irtad le hogy miért gondolod azt a 10es válaszról, igy nem releváns a megítélésed.
Egyáltalán nem dacos, minek lenne az, joga van leirni a véleményét.
26 27, igen en is egyre inkább ezt veszem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!