Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Természetes a megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes a megcsalás terhesség altt, illetve szülés után? Voltatok hasonló helyzetben? Mit tettetek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 10:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%

20

Szóval egy kiéletlen első szerelemmel alapítottál családot úgy, hogy kb 6 évig minimum nem voltál nő, csak terhes meg szoptatós anya...

Minek kellett zsinórban 3 gyerek? Miért csodálkozol?

Kívülről a hülye is látja, mit csesztek el, csak ti hiszitek igazságtalannak.

2021. szept. 15. 15:50
 22/28 anonim ***** válasza:
67%

21-es!

16 évesen jöttünk össze, 21 évesen született az első gyermekünk. Mikor 3 éves lett, visszamentem dolgozni. 27 és 28 évesen szültem megint, 1 év korkülönbséggel. Így utólag látom, hogy nem így kellett volna, de hogy így alakult, ez kettőnk döntése volt. A harmadik pici nem tervezett gyerkőc, viszont mikor kiderült, leültünk megbeszélni, hogy mi legyen. Mondtam neki, ha nem akarja, akkor elvetetem. Ő akarta. Azt mondta, ez legyen inkább az én döntésem. Mivel ő akarta, és én is úgy voltam vele, hogy ha már összehoztuk, tartsuk meg, így megtartottuk. Ha a 12 hét előtt tudom meg hogy megcsal, vagy mondta volna hogy valami nem oké, akkor elvetetem. Mindenesetre sajnálom hogy így alakult, a saját hibáimat is látom most már. Ha visszaforgathatnám az időt, sok mindent máshogy csinálnák....

2021. szept. 15. 16:01
 23/28 anonim ***** válasza:
96%
Jaj, 21, hagyjad már ezt a kiélés dumát. Én 20 évesen jöttem össze a feleségemmel, ő volt az első barátnőm. 12 év és 2 gyerek után is imádom, soha nem jutott még eszembe megcsalni őt. Aki félredug, annak szerintem tökmindegy, hány nőt varr le, így is úgy is megtenné egy idő után. Ez csak egy duma, hogy azért, mert nem volt előtte más.
2021. szept. 15. 18:11
 24/28 A kérdező kommentje:
Kérek mindenkit ne térjünk el a kerdestol
2021. szept. 15. 18:30
 25/28 anonim ***** válasza:
91%
#23: Egyetértek. Én sem értem ezt a kiélés dumát. Aki a 20-as éveit végig dugja, az később is azt fogja tenni. Ez nem kiélés kérdése. Aki meg nem ilyen, az nem fog.
2021. szept. 15. 20:12
 26/28 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem természetes. Fogalmam sincs, hogy a férjem ez idő alatt megcsalt e, őszintén szólva már azon sem lepődnék meg. A baba 10 hónapos korában csalt meg, de ha lehetősége adódott biztos megtette előtte is. Pedig nekem a szülés után minden felszedett kg lement, ugyanúgy adtam magamra, csinosan öltözködtem, jártam körmöshöz, kozmetikushoz, szoliba stb. Viszont időm már nyilván nem annyi volt rá mint eddig. Nem volt túl jó alvó sem a gyerek, rokonok messze laktak, így nem tudtam rájuk bízni sem. Tehát esténként maradt kettőnkre 2-3 óra hossza. Neki ez nem volt elég, keresett mást. Akinek már egy tini gyereke van, es az így tudott vele több időt tölteni kettesben, amíg én itthon voltam a közös gyerekünkkel, ő pedig egyre kevesebbet járt haza, segíteni semmit nem segített, nem volt partner semmiben. Én ezt úgy Gondolom, ha két ember gyereket vállal azzal tisztában kell lenni, hogy utána jóval kevesebb idő jut egymásra, legalábbis az első néhány évben. De ha valaki igazán szereti a feleségét, emiatt nem fogja megcsalni, mert a közös gyereküket látja el. A pár vállalja ezt, hogy a nő már nem csak a férjére fog koncentrálni teljesen, mint eddig, hiszen ott lesz a kisgyerekük akit altatni, etetni, játszani, foglalkozni kell vele. Amelyik férfi ezt nem érti meg nem érdemli meg sem a gyerekét, sem a feleségét, és szégyellje el magát.
2021. szept. 16. 09:42
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
26: igazából az esténként 2-3 óra tök jó baba mellett. Belefér kényelmesen egy közös fürdő, beszélgetés, romantikus vacsi, filmezés, szex, akármi. Nálunk is ennyi van legtöbbször, ok, néha már vannak teljesen szabad éjszakák és napok, (6 és 2,5 éves gyerekek, alszanak már néha a mamáknál, kb havonta 1x), de mi tök pozitívan éltük meg, hogy napi pár óránk fixen van kettesben, szerintem ez nem olyan kevés baba mellett. Nem hiszem, hogy ezen múlt volna sajnos az a megcsalás :(
2021. szept. 16. 09:48
 28/28 anonim ***** válasza:
96%
#27 26-os vagyok. Igen baba mellett szerintem is teljesen jó. Neki nem volt elég, neki hiányoztak a közös programok kettesben, az egész éjszakás szexmaratonok, az hogy egész hétvégén pihenjünk, filmezzünk kettesben. Hiába mondtam, hogy lesz még ilyen bőven, ha nagyobb lesz és el tudjuk őt vinni a nagyszülőkhöz éjszakára is, vagy pár napra. De sajnos ezek szerint nem szeretett eléggé, és nem várta ki :)
2021. szept. 16. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!