Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes a megcsalás terhesség altt, illetve szülés után? Voltatok hasonló helyzetben? Mit tettetek?
20
Szóval egy kiéletlen első szerelemmel alapítottál családot úgy, hogy kb 6 évig minimum nem voltál nő, csak terhes meg szoptatós anya...
Minek kellett zsinórban 3 gyerek? Miért csodálkozol?
Kívülről a hülye is látja, mit csesztek el, csak ti hiszitek igazságtalannak.
21-es!
16 évesen jöttünk össze, 21 évesen született az első gyermekünk. Mikor 3 éves lett, visszamentem dolgozni. 27 és 28 évesen szültem megint, 1 év korkülönbséggel. Így utólag látom, hogy nem így kellett volna, de hogy így alakult, ez kettőnk döntése volt. A harmadik pici nem tervezett gyerkőc, viszont mikor kiderült, leültünk megbeszélni, hogy mi legyen. Mondtam neki, ha nem akarja, akkor elvetetem. Ő akarta. Azt mondta, ez legyen inkább az én döntésem. Mivel ő akarta, és én is úgy voltam vele, hogy ha már összehoztuk, tartsuk meg, így megtartottuk. Ha a 12 hét előtt tudom meg hogy megcsal, vagy mondta volna hogy valami nem oké, akkor elvetetem. Mindenesetre sajnálom hogy így alakult, a saját hibáimat is látom most már. Ha visszaforgathatnám az időt, sok mindent máshogy csinálnák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!