Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes a megcsalás terhesség altt, illetve szülés után? Voltatok hasonló helyzetben? Mit tettetek?
#5 Előre kell gondolkodni hogy kinek csinálsz gyereket vagy nőként kivel csináltatod fel magad. Ennyi a trükk. És vannak olyan dolgok amiket nem lehet kiiktatni, az mindkét fél gyereke, nem csak az anyáé. Megcsinálni meg újszülött-szelfizni mint büszke apuka jó volt, de azt már degradál hallgatni, hogy szétrágta a mellbimbót? Akkor nem kell gyereket csinálni, problem solved.
Könnyen beszél az is, aki azt mondja hogy ő mondta az asszonynak hogy fogyjon vissza. És támogatta is ebben? Vagy csak követelőzött?
igen 12-es, főleg ha már szóltál is vagy próbáltál tenni is valamit, hogy változzon.
Jó esetben megcsalás előtt szakítanak. Főleg ahol gyerek sincs.
11
Ki mondta, hogy egyáltalán akarok gyereket? Ki mondta, hogy a párom akar egyáltalán gyereket? Ki mondta, hogy egyáltalán férfi vagyok? Takarodj már a demagóg dumáddal meg a szemrehányásoddal, rengeteg nő kivetkőzik magából és egy unalmas disznó lesz belőle, pedig enélkül is lehet szülni meg gyereket vállalni erre is van példa ismeretségi körben. De a tetteknek következménye van. Ha nem az, hogy megcsalják, akkor az, hogy elhagyják. Egy anyaszörnyre senki sem kíváncsi.
Egy barátomról írtam, egyébként szarok a gyerekesek problémáira. Én tudom, hogy nem való nekem, ezért nem vállalom. Nem kell előadást tartani arról, hogy hogyan kell jól csinálni.
És kötelező szülni vagy mi? Ő választotta, akkor viselje a következményeket. Sok esetben szerintem nem a pasik akarnak, csak beletörődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!