Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Keressem az álompasit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem az álompasit vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Van egy srác, közel 2 éve tetszik. Igazi latin macsó, abszolút ideálom 10/10 kategória. Véletlen folytán tudtam meg, hogy énekes is. Nem túl ismert, de azért népszerű a maga körében. Felvettem vele a kapcsolatot a közösségi hálón. Cseteltünk is és 2 hete leszólítottam majd megbeszéltünk egy találkát.

A sztori az, hogy mindketten foglaltak vagyunk, gyerekek is vannak, szóval csak szexkapcsolat lehet.

A talin nem feküdtúnk le, de hevesen csókolóztunk és könnyítettem rajta. Csodás volt és felejthetetlen. Azóta 1x cseteltünk, de nem lett tali. Büszkeségből nem írok neki, pedig felrobbanok a vágytól. Minden porcikámmal kívánom.

Kérdezzek rá hogy talizunk-e vagy hagyjam és engedjem el?! Magától nem tudom hogy írni fog-e?

2021. szept. 14. 21:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Ez az Emilio volt?
2021. szept. 15. 04:13
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Előbb utóbb minden kiderül és remélem lesz annyi esze a férjednek hogy nem marad egy ribi mellett és elválik tőled bízom benne hogy van ház vagy lakás aminek a felét kipereli belőled beadja az igényt a gyerekekre a bíróságon és legalább okolhatod amiért tönkretette az életed mert ahogy te fogalmaztad egy "könnyítésnél" nem érsz többet 😜
2021. szept. 15. 06:31
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Undorító ember vagy. Nem csak másoknak hazudsz. Magadnak is. Az ilyen önző valaki nem érdemel családot.
2021. szept. 15. 07:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok álszent és nem ítélem el aki hibázik...de biztos nem szeretnék páromul olyan nõt, mint a posztiró. ja a "büszkeségbõl nem írok neki", az nem kicsit röhejes azután, hogy az elsõ talin kiverted neki. Amugy nem zavar, hogy neki egy vagy a több tucatból? 42F
2021. szept. 15. 07:24
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Imádom, amikor valaki hűtlen, szembe köpi a párját, majd jön azzal, hogy persze, mindenki más az álszent. Egyrészt, én hosszú kapcsolatban, nem feltétlenül gondolom végzetesnek, ha egyszer az egyik félrelép, HA nem előre tervezett volt, megbánta, és önként elismeri a másiknak. Meg persze ha a kapcsolat alapvetően harmonikus, csak elcsúsztak egymás mellett a kommunikációban. Mert ez még megoldható, ha akarják. Másrészt, ha mindkét fél úgy áll hozzá, hogy x idő után szeretnének pezsdíteni a szexuális életükön, és ezt megbeszélik, legyen! Érezzék jól magukat, de ezesetben is megbeszélésről van szó, nem arról, hogy sunnyogunk a másik háta mögött, mert nekem szabad, a másiknak nem.

Szóval nem, nem fekete-fehéren látom a világot, elismerem, hogy az emberek hibázhatnak, vagy nem feltétlenül akarnak csak egy valakivel szexelni évtizedekig. De azt nem tartom normálisnak, hogy az egyik direkt ismerkedik, talikat szervezget, titkolózik, hazudik a másiknak, mikor az otthon várja. Ha normálisnak gondolod, hogy másokra is vágysz, akkor vesd fel a férjednek a nyitott házasságot. Ha meg úgy gondolod, hogy neki nem szabad, akkor köpj fel, és állj alá.

2021. szept. 15. 09:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem írnék neki, nem futok senki után sem.
2021. szept. 15. 09:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"büszkeségből nem írok neki"

Büszkeség... XDDD mégis mire vagy te büszke? Hogy egy férfi hagyta, hogy kiverd neki? Nilván nem ír rád azok után, hogy nem kapott meg, csak egy könnyítésre futotta.

2021. szept. 15. 15:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el otthon, majd pakolj össze és tipli. Persze gyerektartást ne akarj, de még láthatást se nagyon. Nulla vagy emberileg.
2021. szept. 17. 03:44
 19/19 anonim ***** válasza:
41%

Mit vársz itt a gyakorin az ilyen nőket szétszedik

Kar volt dicsekedned

2022. jan. 4. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!