Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Keressem az álompasit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem az álompasit vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Van egy srác, közel 2 éve tetszik. Igazi latin macsó, abszolút ideálom 10/10 kategória. Véletlen folytán tudtam meg, hogy énekes is. Nem túl ismert, de azért népszerű a maga körében. Felvettem vele a kapcsolatot a közösségi hálón. Cseteltünk is és 2 hete leszólítottam majd megbeszéltünk egy találkát.

A sztori az, hogy mindketten foglaltak vagyunk, gyerekek is vannak, szóval csak szexkapcsolat lehet.

A talin nem feküdtúnk le, de hevesen csókolóztunk és könnyítettem rajta. Csodás volt és felejthetetlen. Azóta 1x cseteltünk, de nem lett tali. Büszkeségből nem írok neki, pedig felrobbanok a vágytól. Minden porcikámmal kívánom.

Kérdezzek rá hogy talizunk-e vagy hagyjam és engedjem el?! Magától nem tudom hogy írni fog-e?

2021. szept. 14. 21:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Tehát akitől a gyerekeid vannak, az nem az ideálod? Esetleg nem is volt az?

Amúgy összességében ez egy eléggé gusztustalan egy történet.

2021. szept. 14. 22:01
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Szegény gyerekek...
2021. szept. 14. 22:12
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Tuti troll kérdés :D
2021. szept. 14. 22:35
 4/19 A kérdező kommentje:

De ideálom a párom is, de tizen plusz év után nem gondolom akkora bűnnek ha az ember néha feldobja a monoton, szürke hétköznapokat.

De gondolom itt mindenki szent, ugye?

2021. szept. 14. 22:38
 5/19 anonim ***** válasza:
96%

Kérdezd meg a férjed és a gyerekeid. Szerintem támogatni fognak.

Egy jó férj megérti.

2021. szept. 14. 22:43
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

"De gondolom itt mindenki szent, ugye?"

Csupán veled ellentétben méltóak az ember elnevezésre.

2021. szept. 14. 22:49
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

4# "De gondolom itt mindenki szent, ugye?"

Ismertem egy hasonló gondolkodású nőt, egyszer rám nyomult, előtte büszkén mutogatta a gyerekei fotóit. Kösz, ebből nem kell.

2021. szept. 14. 23:25
 8/19 anonim ***** válasza:
95%

"Büszkeségből nem írok neki"

A büszkeség ott elveszett, hogy "könnyítettél rajta".

2021. szept. 14. 23:57
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Anyák gyöngye..
2021. szept. 15. 00:52
 10/19 anonim ***** válasza:
90%
Undorito, amit muvelsz, remelem a parod hamarosan megtudja, hogy mit csinaltal es otthagy.
2021. szept. 15. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!