Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem az álompasit vagy engedjem el?
Van egy srác, közel 2 éve tetszik. Igazi latin macsó, abszolút ideálom 10/10 kategória. Véletlen folytán tudtam meg, hogy énekes is. Nem túl ismert, de azért népszerű a maga körében. Felvettem vele a kapcsolatot a közösségi hálón. Cseteltünk is és 2 hete leszólítottam majd megbeszéltünk egy találkát.
A sztori az, hogy mindketten foglaltak vagyunk, gyerekek is vannak, szóval csak szexkapcsolat lehet.
A talin nem feküdtúnk le, de hevesen csókolóztunk és könnyítettem rajta. Csodás volt és felejthetetlen. Azóta 1x cseteltünk, de nem lett tali. Büszkeségből nem írok neki, pedig felrobbanok a vágytól. Minden porcikámmal kívánom.
Kérdezzek rá hogy talizunk-e vagy hagyjam és engedjem el?! Magától nem tudom hogy írni fog-e?
Tehát akitől a gyerekeid vannak, az nem az ideálod? Esetleg nem is volt az?
Amúgy összességében ez egy eléggé gusztustalan egy történet.
De ideálom a párom is, de tizen plusz év után nem gondolom akkora bűnnek ha az ember néha feldobja a monoton, szürke hétköznapokat.
De gondolom itt mindenki szent, ugye?
Kérdezd meg a férjed és a gyerekeid. Szerintem támogatni fognak.
Egy jó férj megérti.
"De gondolom itt mindenki szent, ugye?"
Csupán veled ellentétben méltóak az ember elnevezésre.
4# "De gondolom itt mindenki szent, ugye?"
Ismertem egy hasonló gondolkodású nőt, egyszer rám nyomult, előtte büszkén mutogatta a gyerekei fotóit. Kösz, ebből nem kell.
"Büszkeségből nem írok neki"
A büszkeség ott elveszett, hogy "könnyítettél rajta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!