Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki lenne az álompasitok/álomnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lenne az álompasitok/álomnőtök, ha filmes/sorozatos karakter lenne, vagy kikből gyúrnátok össze?

Figyelt kérdés

Nekem öltözködésre és alakra Dallas a Kertvárosba száműzve sorozatból, fejre és jellemre Victoria az Így jártam anyátokkalból, és jellemre még Ann Margret A szomszéd nője mindig zöldebből.

17/F.

2020. nov. 17. 18:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

#1 Ariel +1

De Viktória biztos nem, sokkal inkább Robin. Illetve a feleség, akinek speciel nem tudom a nevét. :)

2020. nov. 17. 18:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Baratnőm egyébként kicsit Mónikás a jóbarátokból, és imádom.
2020. nov. 17. 18:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Illetve Amilie, de sanszos hogy olyan csaj nem is létezik. Az konkrétan én vagyok lányban.
2020. nov. 17. 19:00
 4/15 anonim ***** válasza:

Külsőre úgy Dasha Taran.

A barátnőm hasonlít rá, csak nem ilyen pisze az orra, és picit még nyúrgább.

Belsőre igazából ő van a legközelebb az ideálomhoz, szóval kár lenne karaktereket válogatni, de mindig azt mondom hogy ő olyan mintha Toph és Katara keveredett volna.:)

2020. nov. 17. 19:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Michael Scofield a Szökésből.
2020. nov. 17. 19:26
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
#4 Hogy tud valaki hasonlítani két sekélyes animés karakterre?
2020. nov. 17. 19:29
 7/15 anonim ***** válasza:

A vámpírnaplókból Damon

Akár külsőre, akár belsőre

Álompasi *-*

2020. nov. 17. 19:29
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Belsőre (és részben külsőre) a Vámpírnaplókból Katherine - nem nyavalygós, határozott, talpraesett, igazi túlélő.

Belsőre (külsőre egyáltalán nem) A hős legendájából Cara Meason (Tabrett Bethell) - szintén talpraesett, határozott, és élvezi a dolgot.

Külsőre (és részben belsőre) A hős legendájából Kahlan Amnell (Bridget Regan) - aranyos, bájos, szép mosoly, szép kék szem, átható, igéző tekintet, és persze szintén az a talpraesett típus :)

Sajnos a való életben nehéz "életképes" lányt találni...

30/F

2020. nov. 17. 19:56
 9/15 anonim ***** válasza:
#8 Katherine? Azt kifelejtetted, hogy egy óriási nagy ribi. Valószínűleg téged is csak kihasználna. Elena viszont igazi értékekkel rendelkező karakter, minden pali jól járna vele.
2020. nov. 17. 20:02
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

8-as vagyok

Igen, Katherine - izgalmas lány, kemény csaj, van benne tűz (ami Elenáról nem mondható el, nyavalygós, határozatlan, idegesít a stílusa).

"Valószínűleg téged is csak kihasználna." - Szeretem ha egy csaj megpróbálja (persze csak ha jól csinálja), és elismerésem, ha sikerül neki :)

2020. nov. 17. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!