Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lenne az álompasitok/álomnőtök, ha filmes/sorozatos karakter lenne, vagy kikből gyúrnátok össze?
Nekem öltözködésre és alakra Dallas a Kertvárosba száműzve sorozatból, fejre és jellemre Victoria az Így jártam anyátokkalból, és jellemre még Ann Margret A szomszéd nője mindig zöldebből.
17/F.
Rengeteg karakter van, akiben mind van valamilyen vonzó (főleg, ha belevesszük a könyveket, képregényeket és musicaleket), megpróbálom a számomra legvonzóbbakat kiemelni. Az alábbiak mind külsőleg ideálok (bár némelyik nem hasonlít a másikra), és belsőleg is nagyon szimpatikusak, bár itt még nagyobb különbségek vannak, és egyik karakter se maradéktalanul tökéletes.
o Marty McFly (Back to the Future - 1985)
Gyerekkori szerelmem, mindig is szimpatikus volt a laza és humoros személyisége, és az a találékonysága, amivel sikerült megúsznia több húzós helyzetet.
o Dimitri (Anastasia - 1997)
Tudom, hogy animációs (bár nem tartom problémának), mégis imádtam a kapcsolatát Anya-val, és ahogyan úgy változik a jelleme, hogy maga a személyisége nem változik, csak a dolgokhoz való hozzáállása. (Annak pedig nagy pacsi, aki a Broadway musical-ben castingolta.)
o Tizedik Doktor (Doctor Who - 2005 -)
Tökéletesen megmutatja a "geek" és "nerd" kultúra legjobb aspektusait, és magát a karaktert is nagyon humorosnak tartom, aki mégis képes komoly lenni, ha a helyzet megköveteli.
o Gil Pender (Midnight in Paris - 2012)
Számomra nagyon szerethető karaktert, mert sok dologban, főleg a művészetekhez és élethez való viszonyulásunkban hasonló jellemek vagyunk, és hozzá hasonlóan én is a múlt nagy embereihez fordulok inspirációért.
o Adam (Only Lovers Left Alive - 2015)
Mindig vonzóbbnak tartottam azokat a férfiakat, akik nem félnek kimutatni az érzelmesebb oldalukat, ahogyan azokat is, és itt is megemlíthető az, amit Gil kapcsán írtam. (Valamint imádom, ahogy a szerelmével hogy megértik egymást érintésekből és pillantásokból.)
o J. R. R. Tolkien (Tolkien - 2019)
Bár tudom, hogy messze nem a leghitelesebb Tolkien film, mégis megnyerő volt számomra Tolkien világnézete a világról és hogyan veti ezt lapokra, főleg egy olyan nehéz időben, mint amikor fiatal volt.
Ennyi lenne, bár nem értem, miért volt valakinek problémája, hogy egy válaszoló Katarát és Toph-ot említette példaként. Lehet szimpatikus animációs karaktert készítene, akinek ugyanúgy megvannak a külső jegyei.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!