Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki lenne az álompasitok/álomnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lenne az álompasitok/álomnőtök, ha filmes/sorozatos karakter lenne, vagy kikből gyúrnátok össze?

Figyelt kérdés

Nekem öltözködésre és alakra Dallas a Kertvárosba száműzve sorozatból, fejre és jellemre Victoria az Így jártam anyátokkalból, és jellemre még Ann Margret A szomszéd nője mindig zöldebből.

17/F.

2020. nov. 17. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 nem véletlenül ilyen elcseszett a világ. Oké, vágjuk, hogy Katherinere izgulsz, mindenki szerint menő karakter, szeretjük, na de nehogy már párkapcsolatra alkalmasnak tartsd könyörgöm. Egyértelműen Elena a nyerő, mint nő, óvja a szerettetit, bármit megtesz értük, melegszívű, becsületes, önfeláldozó, rohadt erős, ugyanis az egész családját kinyiírták, ő mégis képes volt érzelmes, törődő lánynak megmaradni. Ezzel szemben Kat tudjuk milyen lett. Egyértelműen gonosz, bárkit elárulna, a szava a nullával egyenlő és senkit sem képes szeretni. De ha neked ilyen kell a való életben, óriási gondok lehetnek az elmédben.
2020. nov. 17. 20:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is Scofield a Szökésből a legjobb, belsőt és külsőt illetően is. Valaki írt anime karaktereket, egyetértek vele. Nekem Naruto a befutó, mert tiszta a szíve, egy igazi hős, mindenki megmentője. Tipikus példája annak, hogy szorgalommal, kitartással bármit elérhetsz, akkor is, ha kezdetben mindenki lúzernek tart.
2020. nov. 17. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Aki azt írta, hogy Katherine az ideálja, az biztos szeret szenvedni. Elena egyáltalán nem nyafogós lol, sorra halnak meg a családtagjai, állandó veszély fenyegeti őt és a barátait, ezért még szép, hogy kiakad. Telejsen természetes reakció. Ő törődik az emberekkel.
2020. nov. 17. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Rengeteg karakter van, akiben mind van valamilyen vonzó (főleg, ha belevesszük a könyveket, képregényeket és musicaleket), megpróbálom a számomra legvonzóbbakat kiemelni. Az alábbiak mind külsőleg ideálok (bár némelyik nem hasonlít a másikra), és belsőleg is nagyon szimpatikusak, bár itt még nagyobb különbségek vannak, és egyik karakter se maradéktalanul tökéletes.

o Marty McFly (Back to the Future - 1985)

Gyerekkori szerelmem, mindig is szimpatikus volt a laza és humoros személyisége, és az a találékonysága, amivel sikerült megúsznia több húzós helyzetet.

o Dimitri (Anastasia - 1997)

Tudom, hogy animációs (bár nem tartom problémának), mégis imádtam a kapcsolatát Anya-val, és ahogyan úgy változik a jelleme, hogy maga a személyisége nem változik, csak a dolgokhoz való hozzáállása. (Annak pedig nagy pacsi, aki a Broadway musical-ben castingolta.)

o Tizedik Doktor (Doctor Who - 2005 -)

Tökéletesen megmutatja a "geek" és "nerd" kultúra legjobb aspektusait, és magát a karaktert is nagyon humorosnak tartom, aki mégis képes komoly lenni, ha a helyzet megköveteli.

o Gil Pender (Midnight in Paris - 2012)

Számomra nagyon szerethető karaktert, mert sok dologban, főleg a művészetekhez és élethez való viszonyulásunkban hasonló jellemek vagyunk, és hozzá hasonlóan én is a múlt nagy embereihez fordulok inspirációért.

o Adam (Only Lovers Left Alive - 2015)

Mindig vonzóbbnak tartottam azokat a férfiakat, akik nem félnek kimutatni az érzelmesebb oldalukat, ahogyan azokat is, és itt is megemlíthető az, amit Gil kapcsán írtam. (Valamint imádom, ahogy a szerelmével hogy megértik egymást érintésekből és pillantásokból.)

o J. R. R. Tolkien (Tolkien - 2019)

Bár tudom, hogy messze nem a leghitelesebb Tolkien film, mégis megnyerő volt számomra Tolkien világnézete a világról és hogyan veti ezt lapokra, főleg egy olyan nehéz időben, mint amikor fiatal volt.

Ennyi lenne, bár nem értem, miért volt valakinek problémája, hogy egy válaszoló Katarát és Toph-ot említette példaként. Lehet szimpatikus animációs karaktert készítene, akinek ugyanúgy megvannak a külső jegyei.

21/L

2020. nov. 17. 21:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Természetes, telt és feszes.
aug. 11. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!