Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megcsalnának, kit hibáztatnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalnának, kit hibáztatnál?

Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Csak a párom
Csak a párom szeretőjét
A páromat és a szeretőjét is
50 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
32%

Olyan opció miért nincs hogy magamat?

Ha megcsal, akkor az jelenthet azt is, hogy nálam valamit nem kap meg. Így én vagyok a hibás, nem?

2021. szept. 14. 20:59
 2/19 anonim ***** válasza:
66%
Mindhárman hibásak valahol.
2021. szept. 14. 21:02
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Én magamat tartanám a legkevésbé hibásnak. Meg a szertőt.

Szerintem a leginkább mindig az a fél a hibás, aki félrelép. Meg lehet keresni az okokat, hogy miért jutott oda, hogy miért nem működik a párkapcsolat, hogy mit tett a másik amire ez a válasz DE!

A felelősség azé aki félrelép, ahelyett, hogy odaállna a másik elé, és azt mondaná, hogy neki itt elég és mást akar / mással akar lenni.

2021. szept. 14. 21:06
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Magamat is hibásnak tartanám, de csak minimálisan, hiszen semmilyen problémára nem az a megoldás, hogy hazudjunk a párunknak és csaljuk meg. Ha baj van előtte meg kellene beszélni, megoldani, ha nem megy véget venni a kapcsolatnak és utána menni más után. Tehát a legnagyobb hibás az a megcsaló. Én a szeretőt is hibásnak tartanám, mivel valószínűleg tisztában van azzal, hogy a másik foglalt és nem helyes ilyen viszonyba belemenni. Tehát valahol mindhárom fél hibás.
2021. szept. 14. 21:20
 5/19 anonim ***** válasza:
70%

A páromat. Ha "miattam" csinálta, akkor meg kellett volna beszélnie velem.

A szerető meg nem feltétlenül tud róla, hogy foglalt pasival(vagy nővel) kavar.

2021. szept. 14. 21:37
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

Csak a párom.

A szeretőt azért nem, mert csak azt lehet vinni, aki engedi és ha ő nemet mondott volna, a páromon akkor sem múlt volna és megtette volna mással.

Magamat meg azért nem, mert nem vagyok az a fajta, akivel nem lehet időben beszélni egy problémáról, sem az, akivel nem lehet kulturáltan szakítani.

Szóval az egyetlen féreg a szememben az, akitől normális megoldás helyett csak ennyi telik.

2021. szept. 14. 21:49
 7/19 anonim ***** válasza:
74%

Elsősorban páromat.

Hiába okoztam én esetleg, akkor sem ez a megoldás. A megbeszélés lenne a normális.

A szeretőt inkább csak utálnám, de nem hibáztatnám. Hacsaknem hosszú munka eredményeként csábította el páromat.

2021. szept. 14. 21:54
 8/19 anonim ***** válasza:
81%

A szeretőt csak akkor, ha tud rólam.

A páromat és magamat viszont mindenképpen. Ha másban nem is, de abban hibáztam, hogy őt választottam.

2021. szept. 14. 23:44
 9/19 anonim ***** válasza:
61%

Helyzetfüggő.

Voltak olyan helyzetek az életemben, ahol simán elfogadtam volna, hogy megcsalnak és magam okoltam volna. Furcsa, hogy pont akkor csaltak meg, amikor még a másik szerint is minden rendben volt. Szóval, ilyenkor egyértelműen a "párom" tudtam csak okolni. Nem volt őszinteség, nem volt megbeszélés, csak megcsalás. Az ő döntése.

A szeretőt ilyen helyzetben nem tudom okolni. Mindenki viszi, akit tud. Nem a szeretőnek kell nemet mondani, hanem a társnak.

2021. szept. 15. 00:17
 10/19 anonim ***** válasza:
39%
A mrgcsaló felet. Szemben a többi válaszolóval, sem a szeretőt, sem magamat nem tartanám hibásnak. A megcsalás egy döntés, ami kizárólag a mrgcsalón áll. Ha baj van a kapcsolatunkban, el tudom képzelni, hogy elköltözöm, beadom a válókeresetet. Azt viszont nem, hogy kúrok egy máshol, aztán hazasunnyogok és úgy teszek mintha nem lenne semmi. Ez nem megoldás és ezért eszembe nem jutna a másikat hibáztatni...
2021. szept. 15. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!