Mit tennél, hogyha a 3 hónapos gyereked anyja megcsalna?
Nekem 4 hónapos volt a fiam, amikor rájöttem, hogy a nejem megcsalt.
Elköltöztettem őket egy másik házba, fizettem a csekkeket, kiadásaikat. Majd amikor a gyerek 3 éves óvodába járt, ő meg talált munkahelyet magának, akkor a 3 év 1 hónapos eltartását levontam a gyerektartás összegéből.
Le leszek pontozva, de leírom:
Az én feleségem nem csalt meg, de ha megcsalna, legyen akár 3 éves, akár 30 éves, akár 3 órás a gyerek, úgy kipenderíteném, mint a huzat, és minden erőmmel azon lennék, hogy elvegyem tőle a gyereket.
De lehet nem így lenne, nem tudom.
Off: Jó bagy riherongynak kell lenni ahhoz, hogy egy 3 hónapos gyerek mellett félrekúrjon az ember. Mikor az én fiam 3 hónapos volt én a kialvatlanságtól full-on-zombi módban vegetáltam.
On: teljesen mindegy mikor csalja meg az egyik a másikat. Megcsalás az váló ok. Normális emberként fizetném a gyerektartást, igen rendszeresen látogatnám a gyerekem és 3-6 éves kora után közös felügyeleti jogot kérnék, egy hetet itt, egy hetet ott. Azért várnék akár 6 éves koráig mert a gyerekek sokszor nagyon anyásak, rossz lenne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!