Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam vagy elfogadjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam vagy elfogadjam?

Figyelt kérdés
Rajta kaptam apám miközben csalta anyám. Apám most meg akar vesztegetni és zsarol mondta hogy így mindketten jobban járunk mintha elmondanám anyámnak, meg ha elvalnak azzal én is rosszul járók.
2021. szept. 8. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha szereted anyukád, mondd el neki, megérdemli ha már felnevelt hogy akár egyedül is de boldog/nyugodt élete legyen.
2021. szept. 8. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Neked ebből maximum annyi bajod lenne hogy a gyerekelhelyezésnél nem te döntesz. Szerintem hallgass a lelkiismeretedre és gondold végig hogy anyukád ha nem tudja meg akkor élete végéig ki tudja még hányszor tenné meg vele apukád úgy hogy erről te tudsz. Lehet viszont ha anyukád szerelmes, szereti az apukád akkor még tudják ezt beszélni. De sajnos egy ilyen dolognak általában válás a vége. Azzal hogy el mondod, esetleg lehetőséget adsz anyukádnak hogy új életet kezdjen, új kapcsolatot esetleg. Te meg elmondhatod neki hogy támogató stb..
2021. szept. 8. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
13%

Hát eldontod mi a jó.

Én nem mindig partolom az elmondást, de te dontesed

2021. szept. 8. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha akár minimális szeretet és tisztelet van benned Anyukád iránt, akkor tálalj ki neki. Megérdemli, hogy tudja az igazságot, ne egy ilyen mocskos féregre hagyatkozz.
2021. szept. 8. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Így van, joga van tudni mi történik a háta mögött.
2021. szept. 8. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Igen, mondd el! Édesanyádnak joga van tudni, hogy apád nem tiszteli őt sem a kapcsolatukat!
2021. szept. 8. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Érdekes, volt már 2 ilyen kérdés. Csak ott anyuka csalta apukat és a gyerek rajott. Mind olyan válaszok voltak, hogy "ne avatkozz be". Jobb így, hogy anyuka boldog, kielegitett. Ez jó hatással van a családra. Ha nem így lenne esetleg pocsék lenne otthon a légkör. Merthogy sok esetben a szerető megléte tartja egyben a családot. Érdekes, hogy itt az apát aki csalt de ettől még lehet nagyon jó apja a fiúnak mindenki savazza. Én azt mondom ne avatkozzal bele. Ez a kettejük jatszmaja nem a tiéd.
2021. szept. 8. 23:24
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Sajnállak, hogy ilyen apád van, egy apa soha nem zsarolja meg a gyerekét, ez patkányság. Félredugni tudott, viselje a következményét. Ezt a példát tanítja, hogy verjük át a társunkat?
2021. szept. 9. 07:34
 9/9 anonim ***** válasza:
42%
Ne avatkozz be. Biztos van rá oka. El kell fogadni.
2021. szept. 9. 11:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!