Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sejti a feleségem, hogy szeretőm van?
Rossz hírem van: az emberek 80%-a tisztában van azzal, ha csalják, rájön rövid időn belül. Csak nem gondolja senki, hogy nem tűnik fel a legkisebb rezdülésbeli változása annak, akivel együtt kel és fekszik évek óta? Ti tényleg ennyire hülyék vagytok? :'D Nekem is feltűnt, az első perctől fogva szinte. 3 opció van:
-Az illető hazudik magának is és tudatosan nem vesz tudomást a további jelekről, mert a közös élet miatt ez a kevésbé fájdalmasabb neki (főleg ha van közös gyerek, ház vagy ha anyagilag kiszolgáltatott)
-Bizonyítékot gyűjt egy rövid ideig, majd mikor tényleg megbizonyosodik róla objektíven, kiveri a hisztit és kikúr.
-Magába fojtja az egészet és gyötrődik meg megbocsátja, mert egy hülye rongy méltóság nélkül, akinek már amúgy is mindegy az önbizalmának
-Keres magának ő is az otthon kényelméből valakit, akihez a megfelelő időpontban elég csak odaköltözni feltűnés nélkül.
-Szépen és óvatosak kiterveli azt, hogy hogy tud minél többet kipréselni még ebből a kapcsolatból, kimenekíti a vagyonát, ha van, a gyerekét, mindent szépen kényelmesen elintéz otthonról, aztán borítja csak fel az asztalt, hogy ott támadjon, ahol a legjobban fáj. A hülye megcsaló meg jellemzően bele is ad sokkal több pénzt meg figyelmet a kapcsolatba a félrekúrás mellett, hogy ezzel ellensúlyozza meg takarja magát, szóval mondhatni, közreműködik a sajátmaga kicsinálásában. Aztán vagy a bíróságon lesz cifra a per vagy az lesz cifra, mikor rájön, hogy a partner visz mindent, ami mozdítható kis furfangosan... de olyat is hallottam már, aki kiplakátolta a párja kúrós levelezéseivel a párja Facebookját, mert belépve maradt, amíg elment kúrni. Vagy épp a családja előtt járatta le az illetőt. Mosolyogni és kitervelni mindent az egyik legkielégítőbb és legigazságosabb módja a megcsalásnak.
Én is mindig megereztem még azt is amikor még konkret fizikai megcsalás nem is törtent :-)
Szerintem tudja de 99% hogy neki is van valakije :-)
Valószínű, hogy már elindult egy irányba-tudja mi a helyzet. Lehet az elején találgatni, hogy mit akar, ezt a többiek jól körülírták. Valószínű már túllendült a holtponton. Ha okos és nem akar segget csinálni a szájából akkor kivárásos taktikát fog alkalmazni, bármit is akar ezzel elérni.
"Jó" esetben csak külön egzisztenciát akar addíg kiépíteni amíg kicsi a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!