Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szeretői viszonyban vannak, ha elkezdesz vonzódni a másikhoz mert nagyon jó vele, mit teszel? Igyekszel túltenni magad rajta (az érzésen), csak a szexre gondolsz. Vagy akkoris ha borzasztóan fáj,később szakítasz vele?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 14:13
12/20 anonim válasza:
Szakítottam, mert szerelmes lettem. Szakítás után kb 3 hónappal ültünk le beszélgetni, akkor nyögte ki, hogy ő is szerelmes volt, de tudta, hogy önző dolog lenne lekötni engem, mert nem tud válni.
13/20 anonim válasza:
Mi is szerelmesek voltunk. Én váltam volna. O az elején megmondta, hogy nem válik. Nagyon kötöttek az anyagiak. Ez egy 5 évig tartó viszony volt. Vége lett, a lehetőségek, a társaság hiánya. Ha hosszan is tart egy ilyen kapcsolat, nincs jövője.
14/20 anonim válasza:
Ő szingli, én házas. Válnék, de nem tudok. Szerelmes vagyok bele, de nem tudja. Mert ő nem szeretne velem komolyan tervezni. Szóval élvezem a vele töltött időt amíg lehet és titkolom, hogy szeretem. Közben próbálok majd válni és reménykedem benne, hogy akkor még szingli lesz.
15/20 A kérdező kommentje:
13 as nagyon sajnálom..elszomorító.De azert az 5 év felejthetetlen volt gondolom😉😊
2021. szept. 9. 16:40
16/20 A kérdező kommentje:
14 es, a te helyzeted se konnyű...de miert nem tudsz válni?
Miert nem tervez veled komolyabban? A fenitiekbol levonva a következtetést ki kell élvezni az időt de komolyan venni nem lehet..
2021. szept. 9. 16:42
17/20 anonim válasza:
Teljes mértékben meg lett élve a szerelem. És a felek rendesen fel is vállalták egymás utána, a kapcsolat legalizálódott, a válás megtörtént. Egy életünk van (amiről legalábbis tudunk), most mit sanyargassuk magunkat? Ha nem élünk egy boldog házasságban, és egy harmadik személyben találjuk meg a boldogságot, akkor milyen más opció létezik, mint lépni és felvállalni a boldogságot? Hm?? Az élet túl rövid ahhoz, hogy titkolózva, vágyakozva elpocsékoljuk.
19/20 anonim válasza:
Azért a szeretőm, mert szerelmesek vagyunk. SZERETő. Tudod szeretet, érzelmek.
20/20 A kérdező kommentje:
19 es, ezzel nem teljesen értek egyet.Mi is jól érezzük magunkat a masik társasagában de amikor szóba került hogy mi lesz ha szerelmesek leszünk?.. ő azt mondta /a pasi/ hogy ő külön tudja valasztani.
Én meg vonzódom hozzá de titkolom az érzelmeket.
2021. szept. 19. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!