Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztóan zavar, mit tegyek?
A barátomnak (20 éves) csomó lány barátja van és egyet nem tudok elviselni. Mikor még csak randizgattunk bejelentette neki, hogy néha nála akar aludni. A h*lye barátom meg megkérdezte tôlem, hogy zavarna-e. Persze azonnal rávágtam, hogy nyugodtan, de engem többé ne keressen, így nem aludtak együtt. Egyszer találkoztunk hármasban, a lány akkor is ölelgette, meg elôhozta a kedves kis történeteket az együtt alvásukról. Most volt egy komolyabb mosolyszünetünk, a csaj feldobta, hogy szexeljenek. Mikor ezt megtudtam, tomboltam. Megmondtam a barátomnak, hogy innentôl vagy hárman, vagy sehogy. A csaj ezen teljesen kiakadt,közölte, hogy nem lesz a közös barátnônk és nem veszíti el a barátját egy csaj miatt, ill. közölte a barátommal, hogy majd beszéljenek, ha mi szakítottunk.
Nagyon vacakul vagyok, nem akarom tönkretenni a "barátságukat", de tudom, hogy 1 percre se tudnám ezek után kettesben hagyni ôket. A barátomban megbízom, a csajban nem. Folyton ezen kattogok, rettegek, hogy találkoznak a hátam mögött, de attól is rosszul vagyok, ha csak beszélnek.
Hogy zárjam le magamban az egészet? Ti mit tennétek?
22 éves vagyok.
Én a helyedben többet olvasnék és kevesebb brazil szappanoperát néznék, hidd el már ez segiteni fog.
Van itt pár szocializálodási lépcső amit jól érzékelhetően kihagytál, illetve rossz lépcsőfokokra léptél. Sajnos nincs más megoldás, vissza kell lépj párat és újra kell venned a lépcsöfokokat, de már a helyes irányba kell lépdelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!