Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Borzasztóan zavar, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan zavar, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátomnak (20 éves) csomó lány barátja van és egyet nem tudok elviselni. Mikor még csak randizgattunk bejelentette neki, hogy néha nála akar aludni. A h*lye barátom meg megkérdezte tôlem, hogy zavarna-e. Persze azonnal rávágtam, hogy nyugodtan, de engem többé ne keressen, így nem aludtak együtt. Egyszer találkoztunk hármasban, a lány akkor is ölelgette, meg elôhozta a kedves kis történeteket az együtt alvásukról. Most volt egy komolyabb mosolyszünetünk, a csaj feldobta, hogy szexeljenek. Mikor ezt megtudtam, tomboltam. Megmondtam a barátomnak, hogy innentôl vagy hárman, vagy sehogy. A csaj ezen teljesen kiakadt,közölte, hogy nem lesz a közös barátnônk és nem veszíti el a barátját egy csaj miatt, ill. közölte a barátommal, hogy majd beszéljenek, ha mi szakítottunk.

Nagyon vacakul vagyok, nem akarom tönkretenni a "barátságukat", de tudom, hogy 1 percre se tudnám ezek után kettesben hagyni ôket. A barátomban megbízom, a csajban nem. Folyton ezen kattogok, rettegek, hogy találkoznak a hátam mögött, de attól is rosszul vagyok, ha csak beszélnek.

Hogy zárjam le magamban az egészet? Ti mit tennétek?

22 éves vagyok.

2015. máj. 28. 19:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem barátság...

Ha jól értem a párod szerelmes volt a csajba, de a csaj csak barátságot akart tőle...

Ha valakiről tudom, hogy szerelmes belém, nem szopatom azzal, hogy nála alszok meg ilyenek.

Ha meg a barátomnak tartom, nem ajánlom fel magam, ha tudom, hogy van nője.

A csajszi új ráncigálja a srácot, ahogy nem szégyelli...

2015. máj. 28. 20:00
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
Nos, a barátod egykor kapcsolatot akart a csajtól, most pedig a csaj akar szexet, továbbá egyébként is tulajdonaként kezeli, mert ölelgeti, együtt akar aludni vele és nem akar a közös barátnőtök lenni, csak a pasié. Milyen ember a párod, hogy lealáz téged azzal, hogy ezt a nőt a barátjának nevezi? Szerintem szakíts vele, és indokold azzal, te nem tudsz hármasban élni a kapcsolatban, rákényszeríteni viszont nem akarod az akaratod, mert szerinted magától kellene döntésre jutnia.. Ideális esetben a válasza az lesz rá, hogy annyit azért nem jelent a csaj, és kihajítja az életéből.
2015. máj. 28. 20:07
 13/23 A kérdező kommentje:
Egyelôre úgy néz ki, hogy engem választott, nem keresi a lányt. Ha újrakezdi, muszáj lesz komolyabb lépést eszközölnöm. De a legrosszabb, hogy kínoz a múlt, nem tudok tovább lépni és lezárni.
2015. máj. 28. 20:14
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Szard le mindkettőt!
2015. máj. 28. 21:08
 15/23 A kérdező kommentje:

Ki szavazta le a válaszolókat?

Az 5.-et kivéve mind hasznos volt számomra.

2015. máj. 28. 22:44
 16/23 anonim ***** válasza:

én el tudom képzelni hogy már szexeltek is...

én biztosan szakítanék a fiúval. nem lennék együtt egy olyan fiúval, akinek ennyire nincs esze...

2015. máj. 29. 00:50
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem buta ő, csak mindenkivel görcsösen jóban akar lenni. Mondjuk néha ez is nagyon zavar, de ezt könnyebb lenyelni.
2015. máj. 29. 08:50
 18/23 anonim ***** válasza:
90%
Mindenkivel jóban lenni sci-fi. Nem lehet mindenkivel mindig jóban lenni... ezt neki is meg kellene értenie... egy időben én is próbálkoztam ilyen utópisztikus dolgokkal, de nem ment, így inkább elfogadtam.
2015. máj. 29. 08:58
 19/23 anonim válasza:
100%
Szerintem a barátod és a lány is ugyanúgy hibás! A lánynak nem kellene szexet ajánlania és nem kellene hogy más barátjával akarjon aludni sem. Azonban az sem normális hogy a barátod nem tezs meg mindent annak érdekében hogy te nyugodt legyél hisz elvileg te vagy a barátnője és persze az normális ha vannak lány barátai de ez már nem az a kategória. Szerintem ha valakit vinni lehet azt vigyék tehát hogyha ezzel a lánnyal csinál valamit akkor megérdemli hogy otthagyd mert te ennél többet érdemelsz :)
2015. máj. 29. 14:31
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Sajnos előrébb nem kerültem, csak egyre jobban kínoz ez az egész.

2015. máj. 30. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!