Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon kívánom a munkatársamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kívánom a munkatársamat, már nem bírom, nagyon ki vagyok tőle?Vagy hogyan iktassam ki ezt a feszültséget?

Figyelt kérdés

Elitélendő dolog következik. Aki nem érti meg, ne írjon.

30 éves vagyok,10 éve vagyok a férjemmel, aki az első volt. 1-2 év múlva gyereket akarunk, a lapos szexen kívül jól elvagyunk, szeretjük egymást.

Mostanában jött ki nálam, hogy van egy munkatársam, akivel 1-2 hetente találkozom, de nagyon vonz szexuálisan. Minden találkozó után egyre jobban kivagyok emiatt.15g20 évvel biztos idősebb, Neki is van élettársa, felnőtt gyerekei.Hűségesnek néz ki.

Ha találkozunk alig merek már hozzászolni, nehogy rájöjjön a vonzalmamra. De már annyira elhatalmasodik rajtam ez a vágy, sokat gondolok arra talán meg kellene próbálni vhogy rámenni(pedig nem. ilyen vagyok) hátha utána menne minden tovább rendesen.

Kicsit olyan mintha "kapuzárási pánik" lenne, a gyerekvállás előtt, na meg ugye én csak egy férfivel voltam együtt életemben. Bár lehet hogy ez hülyeség. Mit kellene tennem ha ennyire rá vagyok gerjedve erre a pasira.

2021. szept. 4. 22:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
76%
Én úgy gondolom, ez egy tökéletes és félreérthetetlen jel arra, hogy ide nem vállalunk gyereket. Még a rázós rész közelében sem vagytok és már nem tudod kezelni a külső ingereket és az ezzel járó stresszt. Ez jobb nem lesz, ne haragudj. Még csak 30 vagy, ha ezt most ki is kerülöd, jönni fog egy következő és egy következő, mert az élet ilyen. Ha ennyire nehezen boldogulsz ezzel, rossz házasságban vagy, jó szándékkal írom.
2021. szept. 18. 23:49
 32/40 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon jó helyzetben vagy, hogy nem szültél ebbe a házasságba. Megéltem eleg hasonló szitut és tapasztalatból mondhatom, hogy nem tudod ebből már feltornászni az érdeklődésedet a férjed irant. Ha nem akarsz megbolondulni a vágyakozastól, nem akarod a gyerekedet válásnak kitenni, akkor most válts. Ez nagyon nagy figyelmeztetés, ha valaki másra ennyire vágysz. Tökmindegy ebből a szempontból hogy összejön e a másik. Ha nem, x hónap vagy év után jön a következő ilyen eset.
2021. szept. 19. 00:05
 33/40 anonim ***** válasza:
89%

Miért akarsz szar házasságba gyereket szülni? Egy gyerek megnehezíti a kapcsolatot hiszen egy extra személy, aki leköti minden figyelmed és rengeteg ébren töltött éjelekkel jjár, amitől fáradt, ingerlékenyebb leszel.

Nem véletlenül vagy rágerjedre másokra, hiszen szar a szex a kapcsolatban, ami miatt nem fog ez komoly kapcsolatként működni. Miért rossz a szex, mit próbáltatok tenni azért, hogy változzon? Képes vagy jó szex nélkül leélni az életed és gyereket vállalni vele?

2021. szept. 19. 08:06
 34/40 anonim ***** válasza:
76%
El kéne válnod, még mielőtt gyereket szülsz. 30 évesen még van időd mindenre. Éld ki magad, randizz, aztán taláj valakit, akivel szívesen vagy életed hátralévő részében, neki szülhetsz is.
2021. okt. 3. 23:07
 35/40 anonim ***** válasza:
88%
30 évesen egy olyan vonz akinek felnőtt gyerekei vannak szóval olyan 50 körüli? Nahát
2021. okt. 4. 15:21
 36/40 anonim ***** válasza:
90%

#35: tök mindegy kihez vonzódik, az a lényeg, hogy nem a férjéhez. Erre nem hiszem, hogy az a jó megoldás, hogy sebaj, szülök egyet neki, hanem épp az elenkezőjén kéne elgondolkodni.

34 voltam.

2021. okt. 4. 21:30
 37/40 anonim ***** válasza:
31%
Elváltál már?
2021. okt. 14. 23:09
 38/40 anonim ***** válasza:
64%
Mégis mikor szüljön 40 évesen?
2021. okt. 15. 06:05
 39/40 anonim ***** válasza:
62%
Nem feltétlenül éri meg egy fellángolás miatt felrúgni mindent. Viszont ha nem tudsz nyugodni, akkor legalább tedd diszkréten és ne kínáld tálcán magad, mert az gáz...
2021. okt. 15. 17:05
 40/40 anonim ***** válasza:

Hát én a másik oldaláról ismerem a sztorit. A legjobb barátom 50 éves volt, amikor új kolléganő jött hozzájuk aki épp feleannyi idős volt, és 6 hónapja(!) házas.

Egymásba szerettek, kb. egy évig tartott a kapcsolat. A fiatal kolléganő férje semmit nem tudott meg. Azóta született gyerekük is, mármint a férjével.

Sok fiatal nő egyébként vonzódik az idősebb pasikhoz, mivel érettebbek, tapasztaltabbak, stb.

2021. okt. 16. 07:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!