Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a munkatársamat, már nem bírom, nagyon ki vagyok tőle?Vagy hogyan iktassam ki ezt a feszültséget?
Elitélendő dolog következik. Aki nem érti meg, ne írjon.
30 éves vagyok,10 éve vagyok a férjemmel, aki az első volt. 1-2 év múlva gyereket akarunk, a lapos szexen kívül jól elvagyunk, szeretjük egymást.
Mostanában jött ki nálam, hogy van egy munkatársam, akivel 1-2 hetente találkozom, de nagyon vonz szexuálisan. Minden találkozó után egyre jobban kivagyok emiatt.15g20 évvel biztos idősebb, Neki is van élettársa, felnőtt gyerekei.Hűségesnek néz ki.
Ha találkozunk alig merek már hozzászolni, nehogy rájöjjön a vonzalmamra. De már annyira elhatalmasodik rajtam ez a vágy, sokat gondolok arra talán meg kellene próbálni vhogy rámenni(pedig nem. ilyen vagyok) hátha utána menne minden tovább rendesen.
Kicsit olyan mintha "kapuzárási pánik" lenne, a gyerekvállás előtt, na meg ugye én csak egy férfivel voltam együtt életemben. Bár lehet hogy ez hülyeség. Mit kellene tennem ha ennyire rá vagyok gerjedve erre a pasira.
Miért akarsz szar házasságba gyereket szülni? Egy gyerek megnehezíti a kapcsolatot hiszen egy extra személy, aki leköti minden figyelmed és rengeteg ébren töltött éjelekkel jjár, amitől fáradt, ingerlékenyebb leszel.
Nem véletlenül vagy rágerjedre másokra, hiszen szar a szex a kapcsolatban, ami miatt nem fog ez komoly kapcsolatként működni. Miért rossz a szex, mit próbáltatok tenni azért, hogy változzon? Képes vagy jó szex nélkül leélni az életed és gyereket vállalni vele?
#35: tök mindegy kihez vonzódik, az a lényeg, hogy nem a férjéhez. Erre nem hiszem, hogy az a jó megoldás, hogy sebaj, szülök egyet neki, hanem épp az elenkezőjén kéne elgondolkodni.
34 voltam.
Hát én a másik oldaláról ismerem a sztorit. A legjobb barátom 50 éves volt, amikor új kolléganő jött hozzájuk aki épp feleannyi idős volt, és 6 hónapja(!) házas.
Egymásba szerettek, kb. egy évig tartott a kapcsolat. A fiatal kolléganő férje semmit nem tudott meg. Azóta született gyerekük is, mármint a férjével.
Sok fiatal nő egyébként vonzódik az idősebb pasikhoz, mivel érettebbek, tapasztaltabbak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!