Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a munkatársamat, már nem bírom, nagyon ki vagyok tőle?Vagy hogyan iktassam ki ezt a feszültséget?
Elitélendő dolog következik. Aki nem érti meg, ne írjon.
30 éves vagyok,10 éve vagyok a férjemmel, aki az első volt. 1-2 év múlva gyereket akarunk, a lapos szexen kívül jól elvagyunk, szeretjük egymást.
Mostanában jött ki nálam, hogy van egy munkatársam, akivel 1-2 hetente találkozom, de nagyon vonz szexuálisan. Minden találkozó után egyre jobban kivagyok emiatt.15g20 évvel biztos idősebb, Neki is van élettársa, felnőtt gyerekei.Hűségesnek néz ki.
Ha találkozunk alig merek már hozzászolni, nehogy rájöjjön a vonzalmamra. De már annyira elhatalmasodik rajtam ez a vágy, sokat gondolok arra talán meg kellene próbálni vhogy rámenni(pedig nem. ilyen vagyok) hátha utána menne minden tovább rendesen.
Kicsit olyan mintha "kapuzárási pánik" lenne, a gyerekvállás előtt, na meg ugye én csak egy férfivel voltam együtt életemben. Bár lehet hogy ez hülyeség. Mit kellene tennem ha ennyire rá vagyok gerjedve erre a pasira.
nehogy szaporodjál egy ilyen tré házasságban, semmi jövőtök.
másrészt nem kéne bűnre csábítani azt a másik pasit, lehet tényleg hűséges.egy kiadós duugás hiányzik neked.
válj el, és naponta nyögheted...
Szerintem is csak egy alapos kiados baszás hiányzik neked. Jól megkéne nyomasd magad majd rájönnél, h férjed kevés dobnád és egy év múlva a swinger clubok fő atrakciója lennél. 😊
500FT LESZ!
1. Ha szereted a férjed mondd ezt el neki és kérd h segítsen, dobjátok fel azt a lapos szexet.
2. Ne kerüld ennyire a munkatársad, ha akarsz tőle valamit. Ha nem jelzel neki sehogy, nem fogja tudni, hogy esetleg lépni kéne.
2. esetben számolni kell a következményekkel, bűntudat, stb.
Neked kell eldönteni, hogy melyik a szimpibb.
#16 vagyok
Igen, egyáltalán nem biztos, hogy a szex olyan jó lesz vele mint képzeled. Lehet, hogy még orgazmusod se lesz, ez benne van a pakliban.
Te jó úristen, magamra ismertem!!!
Legközelebb ha melletted dolgozom, súgd a fülembe, hogy szívesen huncutkodnál velem...
Mondhani felnőtt nő vagy.. Igenis beszélj vele, és ha ő is benne van, hát miért ne !
Lehet úgy is csinálni, hogy a kollégák se és a házastársak se szerezhessenek tudomást az esetről ! (esetekről :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!