Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a munkatársamat, már nem bírom, nagyon ki vagyok tőle?Vagy hogyan iktassam ki ezt a feszültséget?
Elitélendő dolog következik. Aki nem érti meg, ne írjon.
30 éves vagyok,10 éve vagyok a férjemmel, aki az első volt. 1-2 év múlva gyereket akarunk, a lapos szexen kívül jól elvagyunk, szeretjük egymást.
Mostanában jött ki nálam, hogy van egy munkatársam, akivel 1-2 hetente találkozom, de nagyon vonz szexuálisan. Minden találkozó után egyre jobban kivagyok emiatt.15g20 évvel biztos idősebb, Neki is van élettársa, felnőtt gyerekei.Hűségesnek néz ki.
Ha találkozunk alig merek már hozzászolni, nehogy rájöjjön a vonzalmamra. De már annyira elhatalmasodik rajtam ez a vágy, sokat gondolok arra talán meg kellene próbálni vhogy rámenni(pedig nem. ilyen vagyok) hátha utána menne minden tovább rendesen.
Kicsit olyan mintha "kapuzárási pánik" lenne, a gyerekvállás előtt, na meg ugye én csak egy férfivel voltam együtt életemben. Bár lehet hogy ez hülyeség. Mit kellene tennem ha ennyire rá vagyok gerjedve erre a pasira.
10 éves kapcsolatban a szenvedély már kicsit megváltozik, más hőfokon ég. Ennek hormonális okai is vannak. Pontosan ez a nehéz a monogámiában, hogy kitartani, hűségesnek lenni egy életen keresztül. Teljesen természetes, hogy jöhetnek ezen az úton kísértések, vágyak. Ebben nincsen semmi elítélendő, kóros! A kérdés az, hogy ezekkel mihez kezdesz. A lapos szex kicsit megütötte a fülemet. Ez nagyon nem jó út, mert előbb utóbb a párod is félre kacsinthat. Én inkább ezen dolgoznék, változtatnék először. Rengeteg módon lehet ezen segíteni. Vannak olyan tanfolyamok, ahol párokkal foglalkoznak, pl tantra masszázs is ilyen. Itt megtanul átok egy csomó dolgot, amit korábban nem. A párkapcsolatot is megnézném, hogy jól működik-e és kizárólag csak a szex e a hibás. Van egy olyan érzésem, hogy nem.
Én nem vagyok híve az ide oda ugrálásnak és azt sem gondolom, hogy 40 évesen kelljen szülni egy nőnek. Ha 10 évet beleöltetek egy kapcsolatba, azt nem engedném ilyen könnyen szétesni
“Nehogy gyereket szülj!Hagyd ott és kész!Ez a legegyszerűbb megoldás.”
Azért remélem arctalanul felelősséget is vállalsz ezekért a tanácsokért….😡
Ha mindenki így gondolkodna egy krízis helyzetről a kapcsolatban, akkor már kihaltunk volna….! Aztán majd ha kicsit hétköznapi kész akkor hagyja ott a következőt, meg az azt közvetőt is…
Topic indító: léptél vmelyik irányba?
Én kihasználnám a céges lehetőséget. Utána rájöhetsz mit ér a párod számodra.
26 os. Köszi, hogy érdeklődsz.
Annyit tettem, hogy egyenlőre 1 hónapig kikerülöm a találkozásokat, műszakot cseréltem azokra a napokra amikor találkoznánk,hátha segíteni fog elmulasztani a vonzalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!