Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiakat kérdezném elsősorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezném elsősorban,hogy mennyire tudja befolyásolni,a feleség külseje a megcsalást?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha elhízott,vagy már nem olyan szép mint volt.Ezért ki lehet ábrándulni valakiből?
2021. aug. 30. 23:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%
szép nőket is megcsalják.. ezek belső dolgok szerintem .
2021. aug. 31. 08:56
 22/29 anonim ***** válasza:
#19 a lelépés azért teljesen más kategória, mint a félrelépés. Az abszolút érthető, ha valaki kilép egy rossz kapcsolatból. Félrelépés esetén átvered a másikat, több embert hitegetsz egyszerre a saját kényelmedre vagy az egód pumpálására.
2021. aug. 31. 09:31
 23/29 anonim ***** válasza:
32%

Én 46 évesen rájöttem sok mindenre! A megcsalásoknak nincs olyan sok oka.

- nincs szex vagy gyenge a minősége

- van szex csak unalmas

- túl kényelmes élet

- szolga típusú nő vagy férfi

- a szex alanyi jogon jár minden este

Nekem 46 évesen is izgalmas a dolog, ugyanis a feleségem és én rendelkezünk önálló és szabad akarattal, mindketten életképesek vagyunk egyedül is. A szex nem kötelező, bármikor mondhatunk nemet egymásnak. Sokszor előzi meg a szexet egy kis udvarlás, húzzuk egymás agyát.

Sokan nem értik hogy miért megy félre a párja, amikor ő mindent megad neki? Hát pontosan azért. Unalmas ingyen koszt!

Pl. ma fogalmam sincs hogy lesz-e szex, de már ez húzza az agyam. Ha nem lesz nem gond, ettől lesz jobb holnap. Vagy akkor sem lesz.

Sok kapcsolatban a szex csak egy társas maszturbálás, egy kötelező orgazmus hajhászás. Rommá lehet nyalni, szopni, dugni egy embert, attól még marhára nem lesz se izgalmas, se vágykeltő az egész.

Oké, természetesen vannak eleve olyan emberek, akik alkalmatlanok párkapcsolatra, ez is egy ok a félrelépésre.

2021. aug. 31. 09:32
 24/29 anonim ***** válasza:
7%
Utolsó, nagyon szomorú életed lehetett, ha csak most, 46 évesen jöttél rá, hogy a szexet vissza lehet utasítani. Téged éveken át erőszakoltak.. sajnálom.
2021. aug. 31. 09:44
 25/29 anonim ***** válasza:
63%

Ha nem érdekli a barátnőmet/feleségemet, hogy ő elhízik, túlsúlyos lesz, nem lesz kívánatos, és teszem fel ezt már nem 1x szóvá tettem, de ő sz**arik az egészre....

akkor ne csodálkozzon ha nem lesz szex, és esetleg hosszabb idő után lehet, hogy félre is lépek, ha esetleg odáig fajulna,

ugyanis a szex hiánya idővel más problémákat is szül...ingerültség, feszültség...idegesség...nyugtalanság...

2021. aug. 31. 10:45
 26/29 anonim ***** válasza:
30%
Ahhoz már nagyon rondának kell lenni a feleségnek, egy szép nő sosem lesz szerető, max havi milliókért.
2021. aug. 31. 10:46
 27/29 anonim ***** válasza:
57%

És mi a fszomnak nem válsz el, ha kb minden rossz ebben a kapcsolatban? A kaját azért felzabálod amit csinál neked vagy mi az anyám bajotok van, hogy nem vagytok képesek kilépni? 🤦‍♀️

2021. aug. 31. 10:50
 28/29 anonim ***** válasza:
A megcsalad az egx atverése a masiknak. Erre nincs indok.
2021. aug. 31. 11:47
 29/29 anonim ***** válasza:

24. Ha diszlexiás vagy, nem az én bajom. Segítek: a sok panaszkodót, elvált embert figyelve jöttem rá.

Tudod, azok a nők akik az elhagyatottságtól rettegve inkább minden nap ráterpesztenek a hombár pasijukra. Aztán mivel ez nem izgalmas, túlzottan kényelmes, így a pali más nők után néz. Ezzel együtt véglényekből csinálnak istent.

Nyugi, engem nem erőszakolt meg senki! Azért kössz az aggódást.

2021. aug. 31. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!