Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiakat kérdezném elsősorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezném elsősorban,hogy mennyire tudja befolyásolni,a feleség külseje a megcsalást?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha elhízott,vagy már nem olyan szép mint volt.Ezért ki lehet ábrándulni valakiből?
2021. aug. 30. 23:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
15%

Alap hogy elhízott feleséget megcsalunk. Egyúttal minél hamarabb meg kell tőle szabadulni.

Egy kivétel van, ha együtt híztok el.

Én úgy gondolom, csak a leghülyébbek híznak el jelentősen.

2021. aug. 31. 03:29
 12/29 anonim ***** válasza:
64%

10es(meg kérdező, meg összes válaszoló!) a megcsalás sosem a megcsalt fél hibája, hanem a megcsalóé! Ha gerincet növesztett volna, szépen szakít, megbeszélés után, ha nincs változás!

SOSEM az a hibás, akit megcsalnak! MINDIG az, aki félrelépr, az csak az ő döntése, erről nem tehet semmi és senki rajta kívül! Aki olyan dolgokra fogja a döntését, mint hogy a férjem/feleségem nem kedvelem, nem vonzó, annak még mindig lett volna több választása, ő mégis a megcsalás mellett döntött! Csak ő tehet róla, és ezt semmilyen külső tényező nem beflyásolja, csak a belső hűtlen szemilysége a félrelépő félnek!

Nem lehet külső dolgoktól függővé tenni, egyáltalán semmi köze nincs hozzá az ember küslejének és hamis reménnyel kecsegtet, ha azt hiszitek szép embereket nem csalnak meg! Egyébként engem is csaltak meg, és én is csaltam meg mást egyszer. Semmi köze nem volt hozzá szegény srácnak, csak gyáva voltam kilépni a kapcsolatból előtte! Nyilván nálunk is voltak problémák(amiknek semmi köze a megjelenéséhez), nem tudtuk megoldani és ahelyett, hogy kiléptem volna, még ragaszkodtam hozzá, mint ember, ugye megszokás, de mint férfi, mint lelki kapcsolat, másra vágytam.. Csak az én hibám volt, utána megmondtam és szakítottam, majd visszakönyörögtem magam, majd szakítottam megint. Semmiről nem tehet, borzalmas volt a problémakezelésem.

2021. aug. 31. 05:55
 13/29 anonim ***** válasza:
78%

Ezt ti se gondoljátok komolyan amit írtok.

Rengeteg példa van, ahol a szerető nyomába se ér a feleségnek. Csak annyit tud nyújtani, hogy új és más.

Arra is rengeteg példa van, hogy egy nő tiptop külsőre, aranyos belsőre, mégis csalja a párja. A másik meg össze van szakadva, mégis hűséges hozzá.

Ez abban az egy esetben lehet igaz, ha a kedves férj egyetlen szempontja volt párválasztásnál, hogy minél jobb nője legyen, és semmi mást nem is tud értékelni a feleségében. Viszont pont ő lesz az, aki igenis félrelép, sőt le is cseréli az új modellre, ha a szülés vagy az évek nyomot hagynak.

2021. aug. 31. 06:38
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként az egyes meglátása, aki szerint egy normális kapcsolat "elbírja az évek múlását"! -- egy normális kapcsolat nem elbírja az évek múlását, mert az NEM TEHER! az a természetes, hogy az ember minimálisan változik, öregszik, a súlya sem lesz kilóra ugyanaz, nem lesz a bőre, arca, haja egész életében ugyanolyan. Egy normális! kapcsolatban ez fel sem merül, mint amit el kell bírni, hanem még jó is, hogy a másikat láthatjuk több különböző életszakaszban, illetve különböző állapotokban!

Olyan 10+ kiló az, ami már érdekes, de egy 18 éves nagyon vékony tinilány súlyát nem lehet összehasonlítani egy 30+ éves felnőtt nőjével. Lehet, hogy 50 kilósan ment hozzád, 170cmhez, de ha 30 évesen 60 lesz, az egy teljesen normális "érési" folyamat, amikor asszonyosodik a teste..

Én kicsit sem érzem magam rosszul mondjuk, mert 30 évesen nem vagyok annyi kiló, mint 18 évesen.. meg ugye a lelki állapot is fontos, ha valaki depressziós, szorongóan, kimerülten vagy túlhajtottan vékony, akkor a súlygyarapodás az egészség jele. Én ezért is szedtem fel, és a méretem még így is XS-S.

Szóval nem kellene úgy csinálni, mintha bárki nagylelkű lenne, mert elviseli, hogy a párja(is) öregszik, az a normális, szót sem kéne érte emelni. 10+ kilónál esetleg, de csak akkor, ha nincsenek zavaró tényezők az összejövés állapotában. Ha megismersz egy olyan lányt, aki 55 kg, de csak mert hánytatja magát, ne csodálkozz, hogy meghízik kicsit, ha a betegsége elmúlik.

Ez egy elég összetett dolog, és még mindig nincs benne, ha valaki direkt hízik, vagy direkt fogy.. ugye az is lehet, hogy valaki nem akar már dundi lenni, mint ahogy megismerte a párja, hanem lefogy pár kilóra, és eltűnik a melléről a sok zsírszövet.. na ez már olyan, ami lehet "teher", ha az ember szépérzéke, élethez való hozzáállása változik, és ez mutatkozik meg a testén. Ez olyan, ami már próbára tesz egy kapcsolatot. Az öregedés természetes, minimális súlyingadozás természetes, azt nem szabadna teherként megélni, azzal egyszerűen számolni kell, az alap.

2021. aug. 31. 06:53
 15/29 anonim ***** válasza:
23%
Amiért lehet szakítani, azért szoktak megcsalni is. Hogy épp melyik történik, az attól függ, hogy a másik fél ember vagy féreg.
2021. aug. 31. 07:02
 16/29 anonim ***** válasza:
33%

Hát azért ez nagyon kemény:D

Önreflexió se szakításnál, se megcsalásnál nincs. A másik a hibás mindig mindenben. Azért így elég nehéz fejlődni bármiben, ha valaki tökéletes és ezt mondom úgy, hogy én sem pártolom a megcsalást, de annak is van oka, ahogy a szakításnak is.

Kíváncsi lennék, hogy 100 megcsalóból mennyi mondaná azt, hogy amúgy minden szuper volt. Tökéletes volt a párom, nem voltak viták, lélekben is nagyon egyek voltunk és a szex is baromi jó volt csak kellett az új phasz/pina.

2021. aug. 31. 07:16
 17/29 anonim ***** válasza:
61%
#16: Pont te írod. Minden megcsaló fog találni egy remek okot, hogy miért a másik a hibás, miért volt érthető, hogy megcsalta. Senki se fogja azt mondani, hogy amúgy minden csodás volt, de egy gerinctelen takony vagyok, akinek kell az új nemi szerv okozta inger. Neeeem: már nem éreztem magam nőnek/férfinak, nekem is jár a szerelem/boldogság!
2021. aug. 31. 07:37
 18/29 anonim ***** válasza:
13%

Pont én írom, igen:D

Amúgy ez milyen kezdés? Dugtam már meg valakit melletted vagy mi?:D

Lehet meg kellene hallgatni, hogy mit mondd a megcsaló erről, és akkor esetleg ha tényleg probléma volt vele, akkor a kövi kapcsolatban ezt nem elkövetni:) Tudom, ezt ésszel nagyon nehéz felérni, de esetleg meg lehetne próbálni:)

2021. aug. 31. 08:05
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Sosem léptem félre, de nem szoktam ok nélkül lelépni.

Tudod, mikor szólsz egyszer, szólsz kétszer és a másik még mindig abban a hitben él, hogy neki alanyi jogon jár a szereteted, vonzalmad, időd, energiád... Senki sem akar boldogtalanul meghalni. Én is inkább kiléptem, minthogy olyan emberrel szórakozzak, aki megsértődni tud csak azon, ha meg akarom menteni a kapcsolatunkat és felhívom azokra a dolgokra a figyelmét, amitől számomra hosszú távon nem lesz működőképes.

Szakítani és megcsalni is lehet nonszensz dolgok miatt.

De lehet azért is, mert egyszerűen a másik süketet játszik és támadásként tekint a próbálkozásaidra.

Hogy melyik fog megtörténni, az jellem kérdése. A megcsalást számomra semmi sem tudja indokolttá tenni, mert akkor szakítani is lehetett volna, de a kapcsolat megromlásáról, ami ezekhez vezethet, két ember tehet.

2021. aug. 31. 08:16
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

biztosan van abban valami, hogy aki a kezdeti allapotokhoz kepest nagyon hatranyara valtozik a kulsejet illetoen, az lehet indikatora a megcsalasnak. de nem is elsosorban a hizas, inkabb az igenytelenedes, nemtorodomseg, plusz sokan ha meghiznak, mar nem erzik annyira jol magukat a borukben, tehat nem tudnak olyan onfeledten, felszabadtultan szexelni, mint regebben.

DE nem csak a kulson mulik. gyonyoru, igenyes, csinos noket is csalnak es nem is feltetlenul naluk szebb nokkel.

szefintem aljas sunyi dolog arra fogni a megcsalast, hogy ha ‘elhizott, megcsunyult, nem vonz mar’ mert azert egy 10+ eves kapcsolatnak ennel kicsit tobbrol kene szolnia, plusz normalis ember inkabb szakit, mint csal.

2021. aug. 31. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!