Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem helyre magamban, hogy mit tettem ennyi idő után?
Nekem az a legdurvább, hogy milyen nyugodt stílusban írsz erről az egészről. "Némi bűntudat"? Csak némi? Meg kis titok?
Én elmondanám a helyedben, és akkor dönthet a csávód, hogy kellesz-e még neki így a kis titkoddal együtt is. De akármennyire is próbálod mentegetni magad, hogy te nem vagy ribi, meg hogy ettől még szereted a párod, amit tettél az nagyon nagy gáz, és de, ezt hívják ribiskedésnek. Amit nyilván tudsz is amúgy, különben elmondanád, nem pedig sunyin lapítanál. Gyakorlatilag tönkretetted a kapcsolatod, hiszen a pasidnak innentől nem te vagy az igazi. Az igazit ugyanis senki nem egy hazug, sunyi félrekúrónak képzeli el.
Hát elég nagy butaság volt engedni a nosztalgia faktornak, de ebben én sem érzek többet a leírtak alapján, mint egy be nem teljesült vágy beteljesülését. Csak közben meg ugye ott van mindkettőtöknél a komoly kapcsolat, amit nem lehet ilyen esetekben csak úgy félretenni.
Szerintem tisztázd magadban, hogy hányadán állsz mindenkivel a történetben (ne azt mondd, amit az elvárás szerint kell, hanem amit tényleg érzel), és utána figyeld meg, hogy változott-e a hozzáállásod a pároddal szemben. Ugyanis ez a cselekedet nem valószínű, hogy nyom nélkül el fog tűnni. Utána mérlegeld, hogy elmondod-e, érdemes-e tiszta lappal indítani, vagy képes leszel-e egész életedben megtartani magadnak ezt a titkot. Illetve azt is, hogy érdemes-e továbbra is fenntartani a jelenlegi kapcsolatodat. Értem a motivációdat, de ha tényleg szereted a párod, hogy tudod nézni, hogy ő tudatlanul él a kapcsolatotokban? Ettől nincs bűntudatod?
"26-an ráugrottak volna a kérdező nőre."
Már csak 25 kell a mikistitkunkos lotyónak.Nyugi "önmarcangoló" írásából látszik hogy tudja hogy az álompasinak csak üríteni volt jó. A gimiben sem fért bele a hárembe a srácnak meg tuti hogy klasszissal jobb a nője. Remélem az akivel él megtudja hogy dönthessen.Én biztos nem akarnék családot egy ilyennel. 64F
Engem az érdekel, ha pár év múlva megint előkerül ez az áldott jó ember, akkor mi lesz? Vagy ha kerül a munkahelyre, baráti társaságba,szÜlői munkaközösségbe egy ilyen, akkor ő is felpróbál?
"...Mennyi vargabetű, míg egy fiú majd mindet megcsinálja..." :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!