Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttetek rá, hogy megcsalt a párotok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 18:41
1/5 anonim válasza:
Szokásos.. telefont mindenhova hurcolássza, sokat veszekszik, nemjó semmi, szex tengericsillag szintű, stb
2/5 anonim válasza:
Nyitva hagyta a facebookját, át akartam jelentkezni az én fiókomba. Abban a pillanatban villant fel az üzenet a nőtől, "szia édes köszi a délutánt, jó volt veled..." stb. Végigolvastam a levelezést, pár hete már aktívan találkozgattak. Az említett a délutánon pedig nekem azt hazudta, hogy egy haverjának megy segíteni.
Kérdőre vontam, nem tagadta. Elhagytam, amúgy is már sok volt a rovásán.
4/5 anonim válasza:
Többször munkából később ért haza mindig valami ürüggyel, mindenbe belekötött, ezek miatt gyanút fogtam. Így elkezdtem kutakodni a telefonjába, le is bukott üzenetekkel. Azóta is tagadja, hogy lenne valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!