Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 2 éve nősültem. Van gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve nősültem. Van gyerek ház es boldogság, mégis hétvégén mikor találkoztam az exemmel szexeltünk. Hogy tovább?

Figyelt kérdés
Nem hittem hogy velem ez megtörténhet. Nagyon boldog kis család vagyunk. Szeretem a feleségem. Járt valaki hasonló cipőben?
2021. aug. 26. 15:27
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
80%
Hát kedves…. látom a nép haragját megkaptad. Szerencsére itt mindenki tökéletes. A hogyan továbbra csak te ismered a választ. Mit is szeretnél? Ha ez kiderül, akkor veszik a birtok, feltéve, ha a feleségednek van némi tartása. Én biztosan kipenderítenélek és lehetne azon dolgozni keményen, hogy újra esélyed legyen. Ha nagyon boldog család vagytok, akkor nem ártana felnőtt fejjel az önuralmat megtanulni és azt, hogy nem lehet minden a tied. Időnként le kell mondani dolgokról. Ez van.
2021. aug. 26. 16:25
 22/43 anonim ***** válasza:
68%

#21 senki sem mondta, hogy mi tökéletesek vagyunk. De azért nem félrebaxni mint egy nyomorult féreg, nem szuperképesség és nem olyan dolog, ami megtörténik azzal is, aki nem akarja. Az meg aztán főleg nem, hogy utána nem egyértelmű, hogy elmondja, hanem még sumákol is. 😂

Ennyi erővel védd a gyilkosokat is, hiszen senki sem tökéletes :') Szánalmas senkik vagytok és normális embernek lenni már extrának számít

2021. aug. 26. 16:28
 23/43 anonim ***** válasza:
9%

Sajnos a szex csak mocskosan az igazi.

Idilli kis romantikus "filmben"nem az igazi.

Ez már csak ilyen.

Ezert nem merek én férjhez menni a fuckboyomhoz. Ha a férjem lesz..én meg feleség...az csak elrontana mindent ami mocskos lucskos izgalmas😭

2021. aug. 26. 16:29
 24/43 anonim ***** válasza:
73%
Remélem, hogy a feleséged is nagyon-nagyon boldognak és idillinek érzi a házasságotokat, teljesnek a kis családot, de azért hamarosan összeismerkedik egy gazdag férfival, aki viszi a gyerekeddel együtt - nem csak egy körre. ☺Nem hitte volna, hogy vele ez megtörténhet. 🙃
2021. aug. 26. 17:07
 25/43 anonim ***** válasza:
83%

Ha ez a boldogság, akkor kerüljön el jó messzire.

Mindezt 2 év után...

2021. aug. 26. 17:08
 26/43 anonim ***** válasza:
19%
Mi ez a nagy lepont? Minden 2.feleséget csalnak. Ez statisztika.
2021. aug. 26. 17:31
 27/43 anonim ***** válasza:
19%

Állj!

Miért olyan hihetetlen, hogy valaki boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban él vele: [link]

De mellette a szervezete és/vagy elméje kielégítésének céljából rá is igénye van: [link]

Vagy ha neked van egy francia jellegű éttermed, akkor sosem térsz már be egy kínai étterembe?

2021. aug. 26. 17:33
 28/43 anonim ***** válasza:
58%
Úgy tovább, hogy elmondod a feleségednek, hogy mit tettél, aztán a továbbiakról majd ő dönt.
2021. aug. 26. 18:10
 29/43 anonim ***** válasza:
26%

ma 17:33

Vicces gyerek vagy, ez a kaliber nem egy szerencsétlen ürítője, talál ő olyan gazdagot, akinél első. :D Nem hiába az alsó polcos maradványból kerül ki a szeretők 95%-a, a maradék 5-öt meg megfizetik keményen.

2021. aug. 26. 18:28
 30/43 anonim ***** válasza:
25%

29.-nek.

"...alsó polcos maradványból kerül ki a szeretők 95%-a,..."

Incel vagy, vagy pedig lecserélt tojó? >:)

A szeretők jellemzően jó csajok, fiatal, sulis lányok, fiatal kolléganők, vagy a lányom barátnői.

2021. aug. 26. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!