Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve nősültem. Van gyerek ház es boldogság, mégis hétvégén mikor találkoztam az exemmel szexeltünk. Hogy tovább?
#21 senki sem mondta, hogy mi tökéletesek vagyunk. De azért nem félrebaxni mint egy nyomorult féreg, nem szuperképesség és nem olyan dolog, ami megtörténik azzal is, aki nem akarja. Az meg aztán főleg nem, hogy utána nem egyértelmű, hogy elmondja, hanem még sumákol is. 😂
Ennyi erővel védd a gyilkosokat is, hiszen senki sem tökéletes :') Szánalmas senkik vagytok és normális embernek lenni már extrának számít
Sajnos a szex csak mocskosan az igazi.
Idilli kis romantikus "filmben"nem az igazi.
Ez már csak ilyen.
Ezert nem merek én férjhez menni a fuckboyomhoz. Ha a férjem lesz..én meg feleség...az csak elrontana mindent ami mocskos lucskos izgalmas😭
Ha ez a boldogság, akkor kerüljön el jó messzire.
Mindezt 2 év után...
ma 17:33
Vicces gyerek vagy, ez a kaliber nem egy szerencsétlen ürítője, talál ő olyan gazdagot, akinél első. :D Nem hiába az alsó polcos maradványból kerül ki a szeretők 95%-a, a maradék 5-öt meg megfizetik keményen.
29.-nek.
"...alsó polcos maradványból kerül ki a szeretők 95%-a,..."
Incel vagy, vagy pedig lecserélt tojó? >:)
A szeretők jellemzően jó csajok, fiatal, sulis lányok, fiatal kolléganők, vagy a lányom barátnői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!