Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve nősültem. Van gyerek ház es boldogság, mégis hétvégén mikor találkoztam az exemmel szexeltünk. Hogy tovább?
Figyelt kérdés
Nem hittem hogy velem ez megtörténhet. Nagyon boldog kis család vagyunk. Szeretem a feleségem. Járt valaki hasonló cipőben?2021. aug. 26. 15:27
11/43 anonim válasza:
Fingod sincs mi a boldogság! Ha volt is te ezzel most porig tiportad!
12/43 anonim válasza:
Ne mondd el neki, és te is felejtsd el!
Soha többé ne talalkozz az exeddel, és félre se kúrj többé, mostmár tudod, miért ne. Rohadtszar hazudni.
13/43 anonim válasza:
Hogy tovább? Dugd meg a jövő hétvégén is. XD
14/43 anonim válasza:
"Nem hittem hogy velem ez megtörténhet."
Ez nem történt veled, hanem te csináltad.
15/43 anonim válasza:
Akkor valami mégiscsak hiányzott.
16/43 anonim válasza:
" Van gyerek ház es boldogság"
És ha hozzád hasonló erkölcsi értékrenddel rendelkező nőt választottál, akkor lehet, hogy az egyik exének a gyerekét neveled.
17/43 anonim válasza:
Én azt nem értem minek kell azonnal az első jöttmenttel gyereket vállalni..
19/43 anonim válasza:
Dehogy szereted, nincs itt semmiféle boldogság, vagy akkor mond el a feleségednek, hogy ő se maradjon ki a boldogságból.
20/43 anonim válasza:
Látszik mennyire szereti.
Kérdező egy szar alak vagy, hányingerem van az összes ilyentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!