Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít ha szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít ha szakítás alatt volt alkalmi kapcsolatom?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és a barátom is. Nagyon összevesztem vele mert ő távol akart tovább tanulni és én meg itt közel,300 km lett volna. Én megmondtam hogy így nincs értelme az egész kapcsolatnak mert 1 év múlva már áthidalhatatlan lenne a távolság,jobb szakítani amíg nem fáj.

Szóval szakítottam aztán nagyon magam alatt voltam és barátnőim elhívtak bulizni hogy felviduljak ott megismertem egy fiút aki szerintem kihasználva érzelmi gyengeségem kikezdett velem, mármint ittam csókolóztunk aztán már második alkalommal lefeküdtem vele ami egyébként borzalmas volt az autójában és nagyon fájt is véreztem stb. Szóval többet látni se akartam. Rá 1 hétre a volt barátom keresett hogy átgondolta és fontosabb vagyok neki mint Budapesten tanulás így itt maradna csak legyünk újra egy pár. Összejöttem vele de kínozz a lelkiismeret furdalás hogy olyan mintha megcsaltam volna de másrészről nem voltunk együtt tehát mégsem vagyok felelős,nem az ő tulajdona. Sajnos ezen már nem tudok változtatni hogy nem vele lesz az első hogy ilyen hülyeséget csináltam. Nyugtassatok meg hogy ez nem volt megcsalás,nem akartam,szégyenlem is de ez van titok marad örökre de ki kellett írnom magamból.

Ne bántsatok, köszönöm

2021. aug. 26. 14:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

1, Nem megcsalás.

2, Nem érdemelsz, sem hűséget, sem szeretet.

3, Ne vagy köteles elmondani, de azért ekkora bánatot, hogy mindjárt 1 karón vigasztalodsz.

4, Ha szereted ezt a srácot, akkor elmondod neki. Majd ő ítélkezik és dönt. Na ehhez leszel gyáva.

2021. szept. 9. 05:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. okt. 26. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!