Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam a férjemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a férjemnek?

Figyelt kérdés

Én 30 vagyok, a férjem 33 van 2 gyermekünk, egy másfél és egy 3 éves.

A férjem eléggé féltékeny típus, és sokszor agresszív, fenyeget, hogy soha ne merjem elhagyni stb.

Eléggé magam alatt voltam az utóbbi időben, mert noha minden a legnagyobb rendben köztünk, néha jön nála ez az ijesztő fenyegető hangnem , olyankor mintha nem is önmaga lenne, szinte félelmetes.

Egy bizonyos rendezvényen voltam és beszélgettem egy férfival, jókat nevettünk, aztán meséltem neki a férjemről, illetve látta rajtam, hogy valami nem oké.

A lényeg a lényeg, hogy amolyan lelki támaszom volt egy kicsit, és csókolóztunk.

Azóta lelkiismeretfurdalásom van, elmondjam a fèrjemnek vagy inkább ne?

2021. aug. 20. 16:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%
#5 És valójában a legtöbb csaj: Miért vagy még mindig ezzel a barommal hagyd el a fenébe!!!!!
2021. aug. 20. 17:05
 12/24 anonim ***** válasza:
34%
#12: Mindkét nem folyamatosan tolja, hogy mindenért szakítsanak. A legtöbb csaj már akkor is azt mondja, ha egy férfi meg mer fordulni az utcán egy másik nő után.
2021. aug. 20. 17:06
 13/24 anonim ***** válasza:
29%

Mindenképp mond el neki, Te is megkönnyebbülsz.

Akármelyik fél feltekenykedik a másikra úgy, hogy nem adott okot ráadásul éveken át tart, akkor bizony megcsalas lesz a vége. Bárki részéről.

A férfi akivel megcsaltad ő kihasználta azt, hogy nincs minden rendben otthon. Tőle sem volt szép húzás.

A gyerekeket tényleg vidd át addig a Nagyihoz vagy valahova mikor ezt elmondod neki.

Mond el azt is, hogy miert jutottál oda ahova. És szeretnéd helyrehozni a hazassagotokat, mert neked fontos! Hisz ő a gyermekeid apja. (Bár ha képes megpofozni vagy keményebben bántalmazni akkor nem maradnék vele gyerek ide vagy oda….)

Mond meg neki , hogy ő is félre léphet csók formájában ha mindenképp vissza szeretné adni.

Tegyetek helyre a kapcsolatotokat, akar párterapeuta segítségével.

Sose felejtsétek el, hogy a szerelem egy döntés. Kivel akarom leélni az életem, s kivel szeretnék családot, ki mellett tartok ki jóban rosszban.

Megcsalas előtt jó lett volna a ferjeddel beszélni komolyabban a problémákról nem meglepni.

S a legfontosabb. Vállald a felelősséget, hisz TE dontottel ugy, hogy megcsalod. Abban a pillanatban mikor már panaszkodtal a férjedrol egy “idegen” férfinak.

Ne mutogass másra. Vállald a következményeket is.

Sok sikert! Remelem minden jóra fordul.

2021. aug. 20. 17:15
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

Először döntsd el, hogy mit szeretnél (elérni)!

Meg lehet bocsátani egy megcsalást is, de elfelejteni nagyon nehéz.

én csak akkor mondanám el, ha véget akarnék vetni ennek a kapcsolatnak.

Volt féltékeny barátnőm, feleségem és mind azzal üldöztek el, hogy ok nélkül támadtak. Nem tudom elképzelni róluk, hogy egy bevallott megcsalás után tudtunk volna együtt élni.

Ha maradni akarsz a házasságodban, akkor a szeretőt azonnal le kell építeni és beszélned a férjeddel, hogy nem bírod a féltékenységét. És eszedbe se jusson bevallani!

Viszont, ha le akarsz lépni a házasságodból, akkor ne húzd az időt, mesélj el mindent!

2021. aug. 20. 17:34
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

Persze hogy mindenki azt mondja szakítson a másik mert akármilyen értelmes választ adnak csak jön a kifogás kb tesznek rá magasról ha valaki segíteni akar.

Amúgy kérdező biztosan volt valami oka amiért féltékeny típus. Vagy kapott elég rossz tapasztalatot és így akar maga mellett tudni téged vagy valamit csináltál ami lehet neked fel sem tűnt. Viszont akkor miért nem hagyod el ha ezt nem bírod elfogadni? Változtatni biztos nem fog rajta ha pedig elmondod hogy smároltál szerintem jobb ha addig elviszed a gyerekeket onnan. De neked eddig is megfelelt ez a házasság elvégre szültél neki 2 gyereket szóval....

2021. aug. 20. 18:01
 16/24 A kérdező kommentje:

18 voltam amikor először találkoztunk a férjemmel, mindegyőnk szülője egy egy céget vezet és társak voltak, minket pedig a szüleink vittek magukkal egy céges partira ahol mindenkinek a családja ott volt.

Itt találkoztunk először majd kb 11 évig arról beszélt az apjának, hogy én leszek a felesége és meg kell, hogy szerezzen, stb, persze voltak más barátnői de mindíg engem akart valahogy megkaparintani.

Ez 4 éve sikerült is neki, és egyből házasság, gyerek, stb, egymillió szálon akart magához láncolni, és ezzel nincs is bajom mert nyílván hozzámentem stb.

A baj az, hogy neki azóta ez a rémálma, hogy elhagyom, megcsalom, lelépek…

Már annyira paranoiás, hogy inkább megölne mint, hogy ezt átélje.

Szerintem nem mondom el neki mert akkor még jobban bekattanna, nem is tudom mit tenne, csak annyi , hogy nagyon lelkiismeretfurdalásom van, persze tudom, köszönhetem magamnak, az én hibám, majd idővel talán elmúlik.

2021. aug. 20. 18:17
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

NE MONDD EL!!!!!!!!!!!

Tévedtél, megbántad, ne mondd el! Mert akkor oda a bizalom.

2021. aug. 20. 18:52
 18/24 anonim ***** válasza:
49%
Ezt a ferjet vagy elhagynam, vagy vigan megcsalnam. Masra nem melto, ha ez igaz. De ugy tunik, te keresed az alkalmat arra, hogy magad buntesd.
2021. aug. 20. 19:17
 19/24 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen emberrel élsz lelkem? Jesszus. Menekülj, de azonnal, ez elmebeteg.
2021. aug. 20. 19:38
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

Haolyan rossz vele, mint leírod, fogod magad és szakítasz. Ha kell, bevonod a szüleid, barátaid, rendőrséget, bárkit aki segíthet és megnyugtathat.

De most komolyan, szerinted az volt a megoldás, hogy egy random faszival smárolsz?

2021. aug. 20. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!