Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a férjemnek?
Az enyém örülne. Nem azért, mert nem szeret szexelni, hanem mert izgalmasnak találná.
Ha ennyire problémát jelent, miért nem kérdezted meg előtte?
Szerintem csak vesd fel mint valamit amivel feldobhatnátok az együttlétet.
A reakcióból fogod látni (ha egyébként nem tudnád) hogy mit gondol erről.
Nekem volt olyan barátom aki rendesen féltékenységi rohamot kapott,csak mert szóba hoztam.
Szia! Szerintem teljesen normális, ha tartasz ilyet. Mutasd meg neki, használjátok együtt. Gondolom fokozni szeretnéd az élvezeteket, nem pedig a párodat helyettesíteni.
Bár a másik oldala az, hogy ez a férfiasságát valóban sértheti. De inkább maradnék az őszinteségnél.
24/N
Igen ez is egy ok ami miatt nem merem elmondani neki mert az övé kisebb, mint amit vettem.
A párkapcsolatunkban nincs gond csak már rég ki szerettem volna próbálni milyen egy vibrátorral
Páromnak is van, nagyobb mint az enyém, együtt vettük, nincs belőle gond, sőt, viszonylag gyakran meglep videókkal is mikor használja.
Nálad viszont nem értem az egészet. Vásárlás előtt kelletr vna gondolkodni nem utána. Igy mostmár mind1, inkább ne szólj róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!