Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a férjemnek?
Én 30 vagyok, a férjem 33 van 2 gyermekünk, egy másfél és egy 3 éves.
A férjem eléggé féltékeny típus, és sokszor agresszív, fenyeget, hogy soha ne merjem elhagyni stb.
Eléggé magam alatt voltam az utóbbi időben, mert noha minden a legnagyobb rendben köztünk, néha jön nála ez az ijesztő fenyegető hangnem , olyankor mintha nem is önmaga lenne, szinte félelmetes.
Egy bizonyos rendezvényen voltam és beszélgettem egy férfival, jókat nevettünk, aztán meséltem neki a férjemről, illetve látta rajtam, hogy valami nem oké.
A lényeg a lényeg, hogy amolyan lelki támaszom volt egy kicsit, és csókolóztunk.
Azóta lelkiismeretfurdalásom van, elmondjam a fèrjemnek vagy inkább ne?
Csajok random kérdéseknél: Egy kapcsolatban fő az őszinteség.
Csajok olyan kérdésnél, amikor egy nő félrelép: Nehogy elmondd!
Amúgy mondd el. Toxic ő is, meg te is.
Nem adtam okot, soha semmi rosszat nem tettem, és ő mindíg rettegésben tartott, hogy mi lesz ha stb , és kaptam a fenyegetést alaptalanul.
Amikor már elérte, hogy rettegésben éltem napjaimat és szinte féltem tőle akkor elkezdtem húzni a másik férfihoz ahol biztonságot találtam, persze most én vagyok a rossz.
Nem volt rossz. Minden a legnagyob rendben volt ezen a féltékenységen kívül. Tényleg semmi rosszat nem tudok rá mondani, minden szuper volt, de aztán elkezdődött nála, hogy néha bekattant , amolyan birtokló lett.
De ez az elején nem volt így.
A legtöbb válaszoló általában csak okoskodik, nulla élettapasztalattal!
Boríts, előtte hívj oda valakit, gyerekeket vidd el onnan, mert biztosan lesz balhé, ha ilyen mentalitású a drágád...
Mond meg neki, hogy elég volt a terror és elhagyod! A szerelemféltés durva formákat is tud ölteni! Ha félsz hívd ki a rendőrséget.. csak a gyerekeket próbáld kihagyni ebből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!