Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy személy folyamatosan megcsalja a párját, valóban
képtelen leállni ugyanazon személy mellett? Miért
gondoljátok így? Esetleg ismertek sikersztorikat?
10-es Mesélj a kapcsolatodról! Mióta vagytok együtt, együtt éltek, van gyerek? Korotok?
2021. aug. 19. 19:00
12/22 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk együtt, kapcsolatunk egész ideje alatt megcsalt. Majdnem egy éve házasok. Én 27, ő 31
Egy személlyel csalt vagy mindig mással?
2021. aug. 20. 01:51
13+1 Hogy derült ki, egyáltalán mi volt a megcsalás?
2021. aug. 20. 02:11
15/22 A kérdező kommentje:
Több hosszabb-rövidebb viszony. A leghosszabb úgy tudom közel két éves volt.
Felkeresett a nő, kaptam beszélgetésrészleteket is
Úgy gondolod menthető?
én tudok olyan férfit akinek van bnője és gyereke, több mint 10 éve vannak együtt és a pasi kihasználja a lehetőségeket, simán lefekszik bármelyik nővel kb ilyen ego-s pasiról van szó
2021. aug. 22. 19:52
Én elváltam. Fogalmam sincs, meddig csalt és mennyivel, mivel onnantól nem tudtam hinni neki. 20 év házasság, két gyerek. Nem az baj a megcsalással, hogy mással is szexelt, hanem hogy a szemembe hazudott. Hogy pl. külföldön van, túlórázik, sőt kórházban van... s közben én hányszor vártam és sajnáltam és aggódtam. Hülyének nézett, nem tisztelt és visszaélt a bizalmammal.
Van barátnőm, aki viaszafogadta férjét, elvileg jól megvannak, de azért mindig benne van a kétely, mit csinálhat épp. Nekem ez nem ment volna.
2021. aug. 22. 20:15
Kedves Kérdező, mindannyiunk nyugalma és a te ép elméd megóvása érdekében kérlek, menj el végre pszichológushoz. Ha hosszú hetek hónapok után is a hűtlen, megalázó, hazug férjednek keresel itt igazolást, ha képtelen vagy összeszedni magad a lábtörlő szerepből, ha nem tudod belátni, hogy a férjednek csak ingyen házvezető vagy aki mellett mindent megtehet, ha azt akarod, hogy a gyereked olyan anya mellett nőjön fel, aki folyamatosan megalázza és ámítja önmagát, mert képtelen szembenézni a valósággal a kapcsolatfüggősége miatt, akkor kérlek, keress fel egy orvost. Nagy a baj, ha ezt nem látod.
2021. aug. 23. 08:19
Egy másik kérdésedben épp terhes vagy és abban bízol, hogy a baba majd észhez téríti a férjedet 😂😂😂
TLDR: nem.
2021. aug. 23. 17:09
Ez az a dolog ami nem menthető, tudod miért? Mert mindig megbocsátanak neki. Te meg képtelen vagy elfogadni, hogy ő egy szar alak. Mégis milyen alapra épül a kapcsolat? Csak hogy legyen valakid? Addig lépj ki ebből amíg csak lehet. Figyelj. Nem szeret, ezt fogadd el.
2021. aug. 30. 11:09
Kapcsolódó kérdések: