Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvalnatok egy nem olyan regi hazassagban ha a ferjetek lebukna hogy folyamatosan megcsal de attol te meg mindent megkapsz hisz eszre se vetted?
Milyen jó hatást várnál attól, hogy a férjed semmibe vesz és megaláz? Őszintén kérdezem.
Én elválnék, főleg ha még csak nem is olyan régi a házasság. 20 évet már nehezebben dob el az ember, de ha mondjuk csak 2 éve vagyunk házasok, minden gond nélkül. Amíg még fiatal vagyok, nekem is nagyobb esélyem van _normális_ férjet találni, aki valóban engem szeret és valóban megbecsül. Ha hazudik nekem, akkor ott se szerelem, se megbecsülés nincs, ez pedig nekem nem kell.
Már hogy lenne jó hatással? 🤔
Te is dugj félre aztán várd a további jó hatást...
Milyen az amikor jó hatással van a szerető a kapcsolatra? Nos: Adva egy jó potenciával bíró férfi. A mellette lévő nő is az, de azért néha sok neki a párja. Plusz a nő borzasztóan domináns. A férfit ez zavarja de hát az évek alatt elrontotta már nem igazán tudja visszacsinálni. Tehát van feszkó köztük. Bejön a képbe a szerető! A feleség így is megkapja az adagját szexben. A férfi könnyebben elviseli az uralkodását. Hiszen ott a másik nő akinél jobb esetben Ő dominál. Ugyanakkor bűntudata is van. Jobban kényezteti a feleségét mint szokta. Már nem viseli rosszul, pl. ha hétvégén Plázába is be kell menni az asszonnyal, engedelmesen fizet a pénztárnál és viszi a felesleges cuccokat az asszony után. Sőt Ő maga is meglepi valamivel. A feleség csak ámul-bámul, álom nőnek érzi magát, akinek a férje az összes kívánságát lesi és teljesíti. A férfi is boldog. Elégedett feleség = jó házasság! Az, hogy ez mögött egy szerető áll asszonykának nem kell tudni. Jobb esetben sosem derül ki.
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszoltam. Hanem arra világítottam rá, amit itt páran nem tudnak, hogy hogyan tehet jót egy szerető a kapcsolatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!