Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a legkimeletesebben kozolni valakivel hogy folyamatosan megcsaljak?
Az, viszont szeretném ha nem tudná meg kitől van, mert hajlamos lenne engem is hibáztatni, hogy elhallgattam.
Emailre esetleg levélre gondoltam
4-re:
De hát te mondtad el neki.
Esetleg akkor mondd azt, hogy nemrégen tudtad meg te is, vagy hogy először el se akartad hinni, csak amikor újabb és újabb jeleket láttál.
Szerintem csakis személyesen, négyszemközt. Ha nem vagy vele olyan viszonyban, akkor inkább el se mondd.
1. Bárki is az illető, semmi közöd hozzá.
2. Lehet, hogy már tudja, de nem akar szembesülni vele tényként.
3. Van olyan ismerősöm, akinek volt szeretője egy ideig, de aztán rájött, hogy a párja mellett van a helye. Ha valaki lebuktatta volna, akkor nem lennének együtt. Most boldogok.
ma 01:05-kor ezt a kérdést már kiírtad:
"Tudta már meg valaki levélben, hogy megcsalták?"
nagyon rá vagy pörögve a témára.
miért avatkozol bele más életébe?
egy esetben lenne hozzá jogod, ha veled akarta volna megcsalni, de te ezt hárítod, és akkor szólsz a másik félnek, hogy mi folyik a háta mögött.
ha semmilyen szinten nem vagy érintett, akkor törődj a magad dolgával.
Leültök egy sörre, belenézel a szemébe és azt mondod:
Figyelj haver, félrekúr a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!