Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják sokan itt hogy ha valaki folyamatosan viszonyoba kezd nem szereti a párját?
Mert ez így van.
Nekem is sok olyan lány volt akivel együtt voltam mert "szerettem" őket és mégis félre TUDTAM VOLNA lépni, de nem tettem. Ők nem álmaim női voltak. Nem az az igazi szeretet.
Aztán lett egy barátnőm akiért bármit megadnék most is, és na ő mellette nem lenne viszonyom mert minek? Senki se tudna annyit adni mint ő. Mindenem megvan. :3
Ezért aki viszonyba kezd, csak annyira szereti a párját mint én szerettem őket. Nem teljes szívből akikkel örökre együtt lennének.
Szerinted mit kellene mondaniuk?
Azt, hogy ő az élete szerelme, és a viszonyai csak pillanatnyi elmezavarok sorozatával magyarázható?
mert a legtöbb esetben monogám kapcsolatról van szó az ilyen kérdéseknél, ahol a felek arról egyeznek meg, hogy csak egymással vannak. a hűség döntés kérdése és ha megcsal a párom, számomra azt jelenti, hogy nem tisztel eléggé és nem szeret eléggé, hiszen kockára teszi a kapcsolatunkat...
aki nyitott kapcsolatban akar élni, keressen ahhoz passzoló partnert. számomra ez mindig is idegen koncepció volt, de elfogadom, hogy mások vagyunk. viszont a másik becsapása és háta mögötti sorozatos viszony folytatása soha nem lesz elfogadható számomra
Egyem azt a buta fejed, hát ha szeret, akkor az neked mitől lesz jobb?
Nő létemre nem értem az ilyen ostoba kapcákat.
Nem baj, ha megcsal, mert szeret.
Nem baj, ha megvert, mert szeret.
Nem baj, ha megaláz, mert szeret.
Nem baj, ha kihasznál, mert szeret.
Közben neked annyi jut, hogy fájdalmat okoz, szenvedsz, és tűröd. Mindegy, hogy milyen módon bánt. Viszont nem azért tűrsz, mert szeret. Azért se, mert te szereted. Csak gyáva vagy kilépni, és félsz, hogy egyedül maradsz.
Előttem már leírták miért.
Más ha egy nyitott kapcsolatról van szó. Na de így...
Én ezt inkább szánalmasnak gondolom. :) na meg 6 év kell arra hogy rájöjjön?
Na mindegy, szerencsére nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!