Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam eletem szerelmenek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam eletem szerelmenek, hogy elvesztettem a szuzessegem massal es lehet hogy terhes lettem, vagy tartsam titokban? 21/L

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt soha nem voltam még szerelmes, soha senki nem erintette meg a szivem rajta kivul.

Tudom hogy erez irantam ő is valamity viszont azt is tudom hogy az sokkal erosebb amit en erzek.

Nagyon sok fajdalmat okozott nekem. Nem vagyunk egyutt. Semmi nincs koztunk.

Mi szegeny csalad vagyunk, kilatastalannak tartok mindent nem tudom hogyan szabaduljak meg innen.

Banatomban kiutnak tartottam egy fiut, etterme van, talalkoztam vele. A talalkozon elmondta hogy ő nem akar tolem kapcsolatot meg senkitol. Osszevesztunk haza mentem. Aztan eltelt egy kis ido, irt nekem hogy talalkozzunk de csak szex. Nem tudtam mit tegyek, ugy voltam vele hatha megszeret, hatha megment engem...tudom gonoszsag de ez volt bennem. Talalkoztam vele. Gumi nelkul szexeltunk. Borzalmas volt az egesz. Azota sem keres.

Elvesztettem a szuzessegem egy idegen emberrel akit ketszer lattam.

Ha lesz koztunk valami, elmondjam ezt annak a finak akit szeretek?

Ugy tudja szuz vagyok, mivel az is voltam....egeszen a multhetig.

Megerto amugy, de ezt nem fogja megerteni, es szegyellem is magam.

2021. aug. 9. 13:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%

Nem azert vagy analfabeta, mert lefekudtel valakivel, hanem mert az hiszed, hogy ez szamit valamit. 21 evesen egy szexualis elmeny nem sok, sot inkabb semmi.

Azert vagy analfabeta, mert ilyeneket irkalsz, hogy mi lesz ha eleted szerelme megtudja. Mi lenne, semmi. Le is irtad, őt csak TE szereted, ő teged nem. Semmi kozotok egymashoz, nem fog teged “kimenteni” onnan, es ez nem a szuzessegedhez kapcsolodik, hanem ahhoz, hogy nem akar teged. Tud egyaltalan rolad barmit is, azon kivul, hogy letezel? Vagy beszeltetek ketszer es ennyi?

2021. aug. 9. 13:33
 12/28 anonim ***** válasza:
11%
5-9-11, gyomorforgató stílusban írsz, hiányzik belőled az együttérzés. Nincs jogod megalázni, sértegetni a kérdezőt.
2021. aug. 9. 13:37
 13/28 A kérdező kommentje:

Tobb mint fel evig egyutt dolgoztunk.... ő is erez irantam, tudom!

Utolso koszonom hogy megvedesz!

2021. aug. 9. 13:39
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
Meglebegteted a gyerektartás lehetőségét.:D ki fogja fizetni az abortuszt :D
2021. aug. 9. 13:40
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Már ott kezdődik a baj, hogy azt hiszed, más kell megmentsen. Nem Disney mese az élet. Nem más fog megmenteni, hanem te magad. Elhiszem hogy kilátástalan a helyzet, de mástól várni, hogy neked jobb legyen még naivabb gondolat, mint hogy sose fogsz kikecmeregni a társadalmi helyzetedből.

Inkább vért izzadnék, hogy egyedül megkeressem a saját kis pénzem és eléldegéljek, mintsem mástől tegyem függővé a saját boldogságom.

2021. aug. 9. 13:44
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"Tobb mint fel evig egyutt dolgoztunk.... ő is erez irantam, tudom!"

Tudod, vagy mondta is, és tesz is valamit érted? Megcsókolt? Elvitt randira? Mondta, hogy szeret? Ha nem, akkor SEMMI nincs közetetek, senki nem vagy neki. Egy olyan embert imádsz, akinek te csak egy "szomszéd lány" vagy. Ő nem visz téged onnan sehova, mert mint mondtam, csak te szereted őt, ő téged nem.

2021. aug. 9. 13:47
 17/28 A kérdező kommentje:
Hivott talalkozni es fogunk is nem sokara
2021. aug. 9. 13:47
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

17

Értem. De azért gondolom nem azzal fog indítani, hogy "hello Szandi, szűz vagy még"? Beszélgettek, megismeritek egymást, és ha esetleg megkérdezi, hogy szűz vagy e, akkor vissza kérdezel. "Miért, számít? Engem szeretsz, vagy a szüzességemet?"

És ott látod meg, milyen ember is ő igazán. Ha csak a hagyományok izgatják, és ezért nem akar téged, akkor ne bánkódj utána, majd szerelmes leszel másba egyszer, aki szeretni fog téged úgy ahogy vagy.

Ha meg mégis elmondod neki, hogy nem, nem vagy szűz, nyugodtan elmagyarázhatod a helyzetet. "Egyszer történt meg, nem szeretted a pasit, csak azt hitted ő szeret téged" stb. Lehet ezt úgy szépen csavarni, csűrni, hogy jó legyen mindkettőtöknek.

2021. aug. 9. 13:53
 19/28 anonim ***** válasza:
98%

Amugy az nem zavar, hogy 2 pasi kozul egyiknek sem kellessz? Ergo tokmindegy elmondod e vagy sem. Nem barátok. Nem fognak megmenteni.

"Nagyon sok fajdalmat okozott nekem. Nem vagyunk egyutt. Semmi nincs koztunk"

Inkabb tanulj a pasikrol emberi kapcsolatokrol. Senki nem segit,(csak a csaladra vagy férjre lehet szamitani) hanem akit lehet, kihasználnak. Ez a valo világ.

2021. aug. 9. 14:02
 20/28 anonim ***** válasza:
14%
Nem muszaj elvetetnie.. nemtudom egyeseknek miert ilyen magatol ertetodo.. hogy ilyen konnyen dobaloznak az abortusszal..
2021. aug. 9. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!