Mit csináljak, ha valami perverz barom "titokban" lefotózott?
Megteszed a feljelentést ismeretlen tettes ellen. A semminél több.
De egyébként nem hiszem, hogy ezzel komolyan vissza tudna élni. Boldog-boldogtalan tucatjával tölti fel Fb-ra a képeket, akkor tényleg egy gyatra minőségű, semmitmondó fotó miatt kellene aggódni? Szerintem kicsit túlaggódod a dolgokat.
Hagyd abba a dohányzást :D
"Úgy 10 perce kimentem a teraszra, hogy elszívjak egy cigit."
Hát akkor eggyel több hálóinges kép lesz internet poklában.
Küldd le a pasidat hogy csináljon ugyanabból a szögből egy képet rólad aztán megnézheted hogy kb. mit tudott lefényképezni a fickó. Nem kell hasraesni a telefon kameráktól, ráadásul a vaku is csak a szemednek volt zavaró.
Ha nem vagy kövér, akkor a cigarettán kívül semmi szégyelni valód nincs.
Ha meg kövér vagy, akkor hamar elsűlyed a kép, mert egy-két perverzen kívül senkit nem fog érdekelni.
(Egy dohányos pasi)
szóval jól értem te pucéran kimentél az"utcára" és most ő a perverz barom. mi lenne ha nem mutogatnád magad. semmi baj nincs ezzel. de nehogy már te légy az áldozat.
a zsarus témára ez közszemérem sértés. ki jött a lakásból. bezzeg ha ezt egy pasi csinálná és írná ki akkor magamutogató szatír lenne. máskor talán legyen annyi eszed hogy nem mész ki a teraszra pucéran.
A mai elmeroggyant világunkban ez nem egyértelmű. Egy nőnek joga van úgy végigmenni az utcán hogy a fél segge kilóg a szoknyából meg a melleit is kipakolja. De ha meg mered nézni akkor te egy perverz zaklató vagy és milyen alapon nézel kigúvadt szemekkel rá.
Ennek a minősített esete amikor még válogat is a hölgy hogy aki szimpatikus annak riszál egy kicsit aki nem szimpi de odanéz az meg egy bunkó.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!