Te miért szeretsz feljönni gyakori kérdésekre? Ismerőseid/családod tudja? Vagy titokban tartod, hogy szoktál kérdéseket kiírni/válaszolgatni?
Mikor hogy, időtöltés, olvasgatás, irkálás, kikapcsolódás.
Nem reklámozom
Barátnőm tudja és néha piszkál miatta és szerinte ez az egyetlen furcsa dolog bennem, hogy élvezettem tudok válaszokra válaszolni.
Vagy ha van valmilyen olyan kérdésem, ahol véleményekre vagyok kíváncsi nem objektív igazságra azt itt teszem fel.
Amúgy a fentebb leírt dologkat szeretem az oldalban, plusz jó időtöltés olyankor amikor nincs annyi időd, hogy produktívan csinálj valamit, de éppen elég hogy elkezdj komolyan unatkozni.
Nem titkolom, de ismerőseim nagy része nem ismeri az oldalt.
Kikapcsolódás, unaloműzés. És persze van, amikor én is kérdezek.
Időtöltés, néha kérdést teszek fel. Meg szeretem látni, hogy mit reagálnak 1-1 válaszomra.
Szüleim, szűk körben a barátnőim tudják.
A bátyám is szokott itt járni, bár ő tipikus troll, és csak baromkodik...
A párom is használja az oldalt, eü-ben dolgozik, és emiatt csak ott szokott válaszolgatni.
Régebben szerettem az oldalt és sokat is jártam fel, de az utóbbi időkben (főleg, mióta külföldi oldalakat olvasgatok többnyire) kezdek rájönni, mekkora megkeseredett selejt az oldal felhasználóinak a jó része..Most kb. ott tartok, hogy minden nap felnézek úgy 5 percre, hátha találok valami érdekes kérdést, aztán elolvasok pár választ és inkább el is megyek, mielőtt még teljesen megutálnám az embereket.
Amúgy nem reklámozom, hogy fent vagyok, de ha kérdezik, nem is titkolom, hogy szoktam nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!