Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az igaz,hogy a szerető jobbá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz,hogy a szerető jobbá teszi a házasságot?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak üres szöveg?

Nem hiszem,mert nemhiába jelent meg egy harmadik.

Vagy csak saját magának hazudik az ember?

2021. aug. 8. 06:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Többször is félreléptem, de azok inkább csak alkalmi szexek voltak ismerősökkel. Ezek az alkalmak javítottak a házasságomon. Szexuálisan is sokat tanultam, és nyitottabb is lettem, ami miatt a férjem is nyitottabb lett, tehát már nem csak az ösztöneink kielégítése miatt szexeltünk egymással, hanem élvezetből.

Egyszer viszont lett igazi szeretőm, olyan, akibe beleszerettem és tartós volt. Na, ez a viszony már inkább elrontotta a házasságomat. Rossz volt a férjemmel együtt lenni, nem akartam vele szexelni, mert úgy éreztem, hgy a szeretőmet csalom meg a férjjel. Mindig kifogásokat kerestem, hogy mért nem akarok a férjemmel szexelni vagy csak úgy vele lenni. De rossz volt a férjemnek állandóan hazudni, mert nem ezt érdemelte szegény. Volt olyan is, hogy a szeretőm miatt szomorú voltam, a férjem meg azt hitte, hogy ő hibázott valamit és rá haragszom. Alig tudtam elterelni a témát. Amikor a szeretőm szakított, akkor egész nap csak sírtam volna, meg magamba zuhantam, de el kellett rejtenem a lelki állapotomat a férjem előtt, és ez nagyon nehéz volt. Végül el is váltunk, de jobb így mindkettőnknek.

2021. aug. 9. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Bizony igaz, a házasság amúgy egy börtön
2021. aug. 9. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Hát ennek több oldala is van szerintem.

Adott egy házasság ami mondjuk már nem működik,de egyik sem akar válni, mert el vannak kényelmesedve, és hát megvan minden. Asszony vezeti a háztartást,gyereket nevel,megkap mindent. Apukának ki van nyalva a hátsója otthon. De a szex az nincs...minek? Havi egy...asszonynak elég,embernek nem..keres egy szeretőt...mindkettőnek jó..szerető nem akar komoly kapcsolatot, apuka levezeti a stresszt, anyukának is jó,mert nyugodt férjet kap,nem is érdekli miből adódóan. Mindenki boldog.. van ilyen...a környezetemben is.

Másik opció, minden oké, de az asszonyra anyaként tekint,akivel csak sima szex lehet, semmi extra dolgot csinálni, így keres valakit aki kényezteti,és neki is jobb vele. Megint jó mindenkinek. De van ahol asszony el van hanyagolva, apuka csajozik, mindenki idegbeteg. Sok oldalú dolog ez

2021. aug. 9. 15:23
 14/16 A kérdező kommentje:

#13 az első fele a válaszodnak ismerős...kényelem,megszokás szül számtalan variációt!

#12 van benne igazság

2021. aug. 9. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:
én is lehettem volna szerető de én beleszerettem volna a pasiba úgyhogy inkább nem.
2021. aug. 22. 19:54
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
13 as válaszoló ott a pont , én is így gondolom!
2021. aug. 22. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!