Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az igaz,hogy a szerető jobbá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz,hogy a szerető jobbá teszi a házasságot?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak üres szöveg?

Nem hiszem,mert nemhiába jelent meg egy harmadik.

Vagy csak saját magának hazudik az ember?

2021. aug. 8. 06:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
EZ igaz.
2021. aug. 8. 06:59
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
Szeretőként mondom, hogy csak még jobban rávilágítottam egy katasztrófa házasságra, hogy ehelyett hogyan is èlhetne a másik.
2021. aug. 8. 07:24
 3/16 anonim válasza:
96%

Ez így önmagában nem feltétlenül igaz.

Ronthat is rajta, ha pl. kiderül és végleges bizalomvesztést okoz a másik félben, de adott esetben jobbá is teheti, ha mondjuk le tud vezetni egy olyan feszültséget, ami különben felrobbantaná a házasságot.

Mindkettőre tudok példát a környezetemből.

2021. aug. 8. 07:44
 4/16 A kérdező kommentje:

Tudnál írni 3-as?

Azért feszegettem ezt a témát,mert van a környezetemben egy férfi,aki büszkén mondta,hogy a szerető kibirhatóvá teszi a házasságát. Ez a szerető még meg van csak nulla testi kapcsolattal azaz napi szintű beszélgetés,de a csavar benne,hogy nem akarja,hogy más is legyen az életében(féltékenység),de a három lépést tartja a szerető felé. Esze ágában sincs a férfinak elengedni!

Ezért is feszegettem a témát a kettősség miatt is.

2021. aug. 8. 08:05
 5/16 A kérdező kommentje:
Szerintem elég gáz,hogy büszkén mondta! Ez azt jelzi,hogy házas felek már csak lakótársak?! 30 év nem kevés...de ennek sincs így értelme
2021. aug. 8. 08:11
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

Akinek a hódítás izgalma, az újdonság, vagy a tiltott gyümölcs hiányzik, annak nyilván jobb lesz a házassága, hisz megkapja azt, ami neki kell. De ez egyoldalú dolog, csak a megcsaló lesz ettől boldogabb, akit megcsal, annak ez rosszabb lesz. Elvégre energiát és időt fektet a szeretőbe, amit a házasságából von el. Vagyis egy másodpercig ne csodálkozz, hogy ahol az egyik hűtlen, az a házasság tönkremegy. Vagy te örülnél, ha a férjed mással beszélget, másnak udvarol, beülnek egy ártatlan kavéra, te meg egy jó szót sem kapsz hetekig?

Áltathatod magad, hogy a megcsalt az oka mindennek, és "okkal" csalják. De azért remélem, te naponta új p1nát tudsz adni, és 20 év után is tudod nyújtani az újdonság varázsát. Különben ilyen pasiválasztással pár hónap után xarban leszel.

Meg van az a házasság, ami xar. Ott a felek válni akarnak a harmadik megjelenése nélkül is. De sok esetben megjelenik a szerető, ugyanis könnyebb úgy kilépni, ha biztosan van pótlék. Például van kihez költözni és anyagilag könnyebb. Ilyen esetben a lián sok esetben gyorsan le lesz cserélve egy olyanra, akibe szerelmes is.

2021. aug. 8. 08:29
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
egy rossza házasságot biztos.
2021. aug. 8. 09:18
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha nekem annyira rossz a házasságom, hogy azt kibírni kell, akkor elválok és nem szeretőt keresek.
2021. aug. 8. 11:30
 9/16 A kérdező kommentje:
Összefoglalva a lényeget,akkor csak a megcsalónak "jó"így a házassága.Egyoldalú,amit úgy állít be,hogy mindkettőjüknek jó. Akkor tényleg csak magának hazudik!
2021. aug. 8. 17:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szempontból is teheti jobbá a kapcsolatot, a saját példámból kiindulva, hogy megcsalt a férjem, így rájöttem arra, hogy nem nyújtottam már neki elég figyelmet a gyerek mellett, kicsit elkényelmesedtem a kapcsolatban. Bár nem ez lett volna rá a megoldás az tény, hanem az őszinte beszélgetés. Így én változtattam a dolgokon és képes voltam megbocsátani. Hogy jól tettem e azt még nem tudom.
2021. aug. 8. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!