Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 1 éve vagyok szerető,de úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve vagyok szerető,de úgy érzem,mind a kettőnk részéről vannak elég erős érzelmek,nem tudom mit tegyek. Hasonló tapasztalok érdekelnek,hagyjam el,vagy várjak még?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerkedtünk meg .Eszembe sem jutott hogy akarna valamit,eszembe sem jutott hogy miért hív keres segít érdeklődik, hisz felesége van és egy lánya..

Két hónapig minden nap telefonáltunk,néha üzleti ügyben találkoztunk,majd végül elcsattant egy csók.

Másnap felhívott,hogy beszélnünk kell.

Eljött és elmondta,hogy belém szeretett de fél,nem akarja elhagyni a feleségèt,mert mi van ha köztünk nem működik,mindent felrúgni nem mer.

Akkor úgy döntöttünk vége,én nem akartam,hogy váljon,és nem is éreztem erősnek az én érzéseim.

Két hét után nem bírtuk,újra találkoztunk,azóta szeretők vagyunk.Mindenben számíthatok rá,ő is rám,nem szidja a feleségét,nem ígéri hogy elvál, sőt, konkrétan megmondta,hogy nem válik,mert muszáj az eszèvel gondolkodni.

2 hete csúnya vitánk volt lakás ügyben,kicsit fáradt voltam,csúnyán beszéltem vele.

Rá két napra azt mondta megváltozott,maradjunk barátok, legyen minden úgy mint eddig,csak ne legyen köztünk semmi.

Egyik percről a másikra.

Nem értettem semmit.

De elfogadtam.

Ezt akarta hát legyen.

A hétvégét végig sírtam,4 kilót fogytam egy hétig,nagyon fájt.

Aztán tegnap hívott.

Nem vettem fel nem érdekelt.

Aztán mégis érdekelt volna mit akar,és visszahívtam.

Mintha mi sem történt volna,folytatni akarta.

Mert szeret engem és fontos vagyok neki.

Eldöntöttem,hogy vége.

Azt mondta most két hétig gondoskodjak, mindent gondoljak át,és úgy döntsek,hogy akarom e őt még.

Nem tudom mi legyen most.

Érzem, hogy szeret,de sosem fog elválni,ami talán nem is baj,nekem ez így ahogy van tökéletes.Biztos fura de se házasságra sem gyermekre nem vágyok,soha nem is vágytam.

Tudom,hogy szeret.Azt is hogy sosem fog elválni.

Lehetséges így éveken át élni,és ezt csinálni ?!

Nekem ő barát testvér szerető apa minden egyben.

És neki is nagyon fontos vagyok,együtt döntünk,elmondja a céges gondokat...

És még valami...amióta együtt vagyunk, merevedési zavarai vannak

Nem tudjuk hova tenni a dolgot.

Otthon sem és nálam sem működik rendesen.

Vagy elmegy két perc alatt,vagy nem is áll rendesen és nem tudjuk befejezni.

Hasonló tapasztalat esetleg ?!

Ez vajon mitől lehet?!

Sajnálom ha hosszú lett de idegeneknek az ember név és arc nélkül könnyebben megnyílik.

Mellőzzük a R*Banc vagy és úr isten hogy tehetsz ilyet kommenteket,akkor inkább ne is írj semmit.

Köszönöm.

2021. aug. 6. 21:05
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
16%
9. Szomorú, hogy így látod. Gratulálok neked is. :D
2021. aug. 6. 21:40
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, hidd el, nem szeret ő téged. Voltam én is kétszer szerető. Az egyiknék igazi érzelmek voltak, mert elhagyta a feleségét, minden áron velem akart élni. Ja, aztán meg megcsalt engem is.

Szóval azóta rendbe hoztam az önbecsülésem, elváltam és foglalt férfival még beszélgetni barátilag is addig vagyok hajlandó, amig flörtölni nem kedz, azután ignorálom. Találtam független férfit is, a mostani párom, de ha ő nem lenne, lennék inkább egyedül, férfi nélkül, mint szerető. Ja, szeretője független pasinak sem lennék. Vagy kellek, vagy ne kelljek.

2021. aug. 6. 21:43
 13/44 anonim ***** válasza:
67%

Köszönöm a gratulációt!

A faszi félig impotens létére két nőből csinál komplett hülyét!

Az egyiket egy éve csalja, a másikat egy éve használja!

Sajnálom, de ezt nem tudom máshogy látni!

Pedig ha hiszed, ha nem, sajnálom a kérdezőt, mint embert, mert naiv és befolyásolható!

2021. aug. 6. 21:46
 14/44 anonim ***** válasza:
19%
13. Akkor ne őt degradáld, hanem segíts neki!!
2021. aug. 6. 21:52
 15/44 anonim ***** válasza:
77%
#14 Aki saját magát ilyen mélyre lealacsonyítja (ürítőzsák) és hosszasan racionalizálja ezt a döntését, annak nem lehet segíteni.
2021. aug. 6. 22:12
 16/44 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező te meg fogd fel, hogy baromira visszás, amit csináltok. Az a minimum, hogy nem áll a bré. Vagy nem bír két nőt kielégíteni (fúj baszki, a gondolattól irtózom, ahogy másik nővel összekenve átjön hozzám dugni a "lovag") vagy a lelkiismerete darálja fel a férfiasságát (ha ez a helyzet, nagyon helyesen).
2021. aug. 6. 22:14
 17/44 anonim ***** válasza:
72%
16. Ennek lelkiismeret? Na hagyjuk már.😂
2021. aug. 6. 22:15
 18/44 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező!

Volt egy kedves barátom, aki hasonló cipőben járt, mint te. Komplett elmebeteg lett belőle a végére.

2021. aug. 6. 22:44
 19/44 anonim ***** válasza:
84%

túl nagy terhet rakasz rá, azért sem áll fel neki, a stressztől, plusz tudja, h. csalja az asszonyt

mindent tőle vársz, legyen a pasid, az apád, a szeretőd, a nemtomkid...

nem, ő a szeretőd. pont.

vmilyen hiátusok, törések, sebek, elakadások vannak nálad, terápiát javaslok

és ez hiszti, le kell zárni

ha nem akarsz riiibanc lenni, lezárod, ha ő nem lép ki.

AIDS-szűrésre menjél el.. komolyan, ezt mindenkinek mondom, aki szerető státuszban van

2021. aug. 7. 00:06
 20/44 anonim ***** válasza:
73%

#10 válaszán elgondolkodnék kérdező,mert igaza van!

Ez a férfi akiről írsz kérdező egy nulla! Az ilyen nem tiszteli,szereti a feleségét,ez a férfi mentálisan beteg,előadja,hogy jó élete van minden oké az életében,de közben totál más a viselkedése,cselekedetei...írok pl. Nem kellesz,de azért légy mellettem. Féltékeny,ha más férfival beszélgetsz,szóvá is teszi.

Te lezárod,de mégis megy utánad.

Ez nemcsak birtoklási vágy és manipuláció,hanem hanem mentálisan beteg is,mert a gyermekkorában anyucitól nem kapott figyelmet,szeretetet,de tőled megkapja és ez neki jó. A férfinak magát kéne rendbe hozni aztán a házasságát,és nem egy személyt keresni aki az Ő hiányoságait betömködi!

2021. aug. 7. 06:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!