Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De miért a szeretőre ugranak? Ez miféle ösztön? Nem logikusabb a férjre ugrani? Ez fordítva is így van vajon? Férfi is a szeretőre ugrik, nem a feleségre? Linkelek egy hírt.
2021. aug. 2. 15:42
21/25 anonim válasza:
Én az olyan férfit szeretem, aki felnőtt, értelmes ember, nem egy agy nélküli farok, aki nem tehet róla, ha elkapják. Ha félrekefél, azért ő a felelős, mert ő tartozik nekem hűséggel, nem a szomszéd Juliska.
22/25 anonim válasza:
21# Nem tartozik neked semmivel, ugyanúgy ahogy te sem neki. Ha te nem kefélsz vele, majd ő enged a külső csábításnak.
Nem ő a hibás, hanem a szerető, meg te, aki nem adja meg neki azt amire vágyik.
Nem kötelező, de akkor egy szavad ne legyen ha megcsal.
23/25 anonim válasza:
Ja, a remek ember nem hibás, csak a gaz, csábító szerető, meg a párja, aki nem ad meg mindent neki. :D :D
Te aztán megérdemled, hogy csaljanak.
Nyugi, szavam sem lenne, szó nélkül b.sznám ki.
24/25 anonim válasza:
Mondjuk azt a gondolatmenetet megnézném hogy az aki félrerép miért nem hibás. Ő lépett monogám kapcsolatba valakivel, ahol tisztázva van hogy csak egymással fekszenek le. Ő szegi meg ezt a megállapodást, a szeretőnek semmi köze hozzá, egy kurvával is megcsalhatna, ugyanúgy szar lenne.
25/25 anonim válasza:
24# Akkor miért lett kiírva ez a kérdés szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!