Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért olyan nehéz egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz egyszerre két nőre figyelni?

Figyelt kérdés

Van egy baratnőm és hát mellette egy lány, akivel "csak úgy vagyunk" . A lány tudja, hogy van barátnőm de csak úgy hajlandó titkolni ezt az egészet, hogy normálisan foglalkozom vele is.

Szeretem a barátnőmet főleg belsőre imádom. Nagyon jókat beszélgetünk, nagyon jó vele randizni, mindent megtesz amit kérek, kölcsönösen segítünk egymásnak, ő a legjobb barátom is és nem akarom elengedni.

A probléma szimplán annyi, hogy a szex rossz vele. Hiába szeretkezünk sokat, nem élvezetes.. Ő élvezi, de nekem inkább csak ürítés.

Ellenben a másik lánnyal fenomenális a szex, de a személyisége botrány. Nagyon fárasztó.. emellett elvárja, hogy egész nap beszélgessek vele...

Hogyan lehetne ezt a helyzetet kezelni?

A barátnőmmel próbáltunk több pózt, de valamiért mégsem az igazi..

#jellemvonás #nehezen is tudok #tükörbe nézni #de az ösztön erősebb
2019. febr. 17. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kettő közül a harmadikat válaszd.
2019. febr. 17. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha mindkettőt elengeded
2019. febr. 17. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam rá.. főleg a másik lányra.. mert szerintem könnyű más lányt találni, akivel jó a szex.

Azonban a barátnőm... tényleg tökéletes a személyisége és félek, hogy soha nem találok hasonlót és örökre bánni fogom.

Így is félek, hogy egyszer lebukom... és elhagy.

2019. febr. 17. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy le fogsz bukni.

A kérdésedre válasz: mert időből nem lesz több. 24 óra neked is 24.

2019. febr. 17. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőddel maradsz, folyamatosan csalni fogod. Mind két fél számára jó, kielégítő szex nélkül egy kapcsolat behal, lehet másrészt csodálatos ember.
2019. febr. 17. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Remélem tudod, hogy undorító vagy.

Engedd el legalább a barátnődet, többet érdemel egy féregnél.

2019. febr. 17. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
38%

Voltam hasonló helyzetben, bár én laza kapcsolatban és a felek tudták, hogy van más. (Bár, az itteni tökély erkölcskommandótól így is jár a lepontozás.)

Szerintem időhúzásra jó a dolog, de nem leszel boldog sehogy sem. A szex gondolom fontos neked is, szóval kell ahhoz, hogy rendben legyen a kapcsolatod. Viszont önmagában kevés. Idővel pedig felfog emészteni, hogy 2 emberrel kell foglalkoznod, de egyiket sem akarod igazán. Szerintem próbálj egy harmadikat találni.

2019. febr. 18. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!