Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De miért a szeretőre ugranak? Ez miféle ösztön? Nem logikusabb a férjre ugrani? Ez fordítva is így van vajon? Férfi is a szeretőre ugrik, nem a feleségre? Linkelek egy hírt.
Jobb, mintha a tizedikrol ugornanak....
37F incel
Nekem semmi közöm a párom szeretőjéhez, a páromon töltöm ki a dühöm, mert őt ismerem. lehet hogy valaki eltekerte a fejét akkor is ő hibázott,mert vissza kellett volna utasítania. Életemben kétszer csaltak meg, az első nagyon megviselt, hónapokba telt mire rendbe jöttem. A másodiknál úgy bezártam magam mögött az ajtót mintha semmi sem történt volna és léptem tovább.
Aki a szeretővel van elfoglalva az saját magát minősíti, mintha vele kéne versenyeznie a szerelméért de ez rossz szemlélet, aki menni akar az menjen, nem kell visszatartani, mert csak időleges megoldás.
12# Miért? Netán kötelező veled lennie?
Nem szeret, megcsal! Akkor mit ordítasz a férjeddel?
Nincs benned tartás? Magadra akarod erőszakolni azt aki nem akar téged?
Ennyit érsz?
Sík hülye vagy már bocs.
"Normális ember nem foglalkozik foglalt nővel/férfival. Ezért mindig a szerető az első számú gyanusított. Ha ő tiszteletbe tartaná hogy nem mászik bele más kapcsolatába, akkor a pasi se dughatna félre. "
Ez ugye vicc?
Nekem olyan pasi nem kellene aki azért nem lép félre mert nincs jelölt, hanem mert hűséges akar maradni a jelöltek ellenére is.
17# Ha nem tűnt volna fel, a legtöbb pasit elcsábítják a feleség mellől.
És persze a férjek soha nem akarnak elválni, mert kényelmes otthon.
Csak akkor lépnek ki a házasságból ha a megcsalt feleség beadja a válást.
Magyarul, a férjekbek alapból eszük ágában sincs félrelépni.
Ezért mindig a szerető a hibás.
"Magyarul, a férjekbek alapból eszük ágában sincs félrelépni.
Ezért mindig a szerető a hibás."
Te itt most csak trollkodsz, ugye?
Tele vannak a társkeresők házas pasikkal. Védjed csak a kis hímr.banc férjedet. Nem a szerető a hibás, hanem a férjed akar félredugni.
Nem kevés házas pasi ráadásul gusztustalanul nyomul.
te amúgy kapcsolatfüggő vagy vagy nincs munkád és a férjedre vagy utalva, hogy ahelyett, hogy kidobnád, még őt véded, hogy a kis ártatlan, akit a gonosz nők megrontanak?
19-nek igaza van.
És még csak társkeresőre, szexpartnerkeresőre sem kell regizni, facebookon is megtalálnak a farokszelfijükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!